Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Gaži jsi hroznej hovadák.takhle se opít ve čtvrtek a pak to omlouvat na Spartu
ale taky se mi výkon Sparty nelíbil.snad příště.dnes sraz u bohouše a prodiskutujeme trápení českého fotbalu
čusParez,Hasek ma rozum a proto do Sparty nepujde.Uz vam utikaji i mluvci
.Pribyl je v Bohemians 1905,uz omlouval radeni fanousku na Kladne.Tak jsem se včera málem vykousl
,jelikož jsem slavil další body do koeficientu ČR které slibovala sparta a ono nic.Jó když netrefite balón z malého vápna tak to je smutný.Rozhodčí ho do brány nehodí.SLAVIA FOREVER!!!!!!Rendo to máš pravdu že Liberec vyhraje teď nad Slavii
A Curych zas tak špatnej nejni ale kdybys viděl včerejší výkon rozhodčího
penaltu nepísknul a regulerní gól neuznal tak se pak hraje špatně.ale nebudu se vymlouvat na rozhodčího,Sparta hraje fakt hrozně a na Mourinha nemáme peníze stačí Hašek
čusParez,ty jsi vejce,to je prdel ne?!Zacni fandit treba Liberci,ten obcas i vyhraje.Jste dostali sracku z Curychu,to uz je moc..Bilkovo cas se naplnil
,prijde opet vymena.Mourinho je volnej 
Rendo aspoň kdyby takhle hrali všichni jak mi tady píšeš co všechno neumím tak to aby se ve Svinech hrála 3. třída
a jinak proč do toho taháš hotel,to je každého věc co dělá a nedělá před zápasem.a opravdu Sparta v téhle chvíli hraje tragicky.nevím co by se muselo změnit
a čekám na tvoji odpověd.a kdyžtak večer u bohouše mi to můžež říci.měj se.čauJinak dnes Sparte preju uz konecne vyhru taky se vstrelenym golem do 90min.To uz bysme byli vsem pro smich(i v Lucembursku)

hra hlavou
,rozehravka
,cteni hry
,obratnost
,ale po zapase na hotylku No.1

a proč
já neumím zpracovat balon
tak najdi něco lepšího 
Bez na trenink a vem si s sebou deku a lepidlo.Prej budete dneska zpracovavat balony.Tak at zase neudelas ostudu

jo a Calofrig Borovany už dávno neexistuje
kdyžtak Borgres
cus kanonýreZdravím kanonýra
to máš pravdu že jste zatím první v lize, ale uvidíme na konci soutěže.a kopírování článků nejní špatné.aspoň vidíte co jste za mančaft
zdravím sparťanyzdravim namestka UVKSC Calofrig Borovany!Ty vejre,koukej poradne odlejvat dlazdice a nenavazej se do nejlepsiho mancaftu G.Ligy.A kopirovat clanky z novin umi muj kluk

Takže zápasy z předkola se do koeficientu nepočítají či jak?

Hele ruďochu přestaň kopírovat bulvární články a napiš svůj názor

Facka v podobě sedmibrankového přídělu na Arsenalu vrátila fotbalisty Slavie rychle zpátky na zem. Momentálně nejlepší tým u nás poznal během pouhých 90 minut, že skutečně velký fotbal se hraje někde jinde. Taková je realita. Přitom slávisté jeli do Anglie s optimistickou náladou. „Když se vyvarujeme chyb a nedáme jim kousek prostoru, nejsme úplně bez šancí,“ tvrdili.
To je vidět jak jsi nestranej soudce
my jsme neměli ve skupině Bukurešť 
dnes začíname.tak se koukej na výhru nad Zurichem

co frfňáš letos hrajete UEFU loni také a jde Vám to hrozně moc.....!

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52314
Dnes: 0
Online: 1

Rendo a Přibyl byl jako mluvčí dobrej