Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pro MaraN a bebe: souhlasím s tím, že urážky a vulgární výrazy na tuto diskuzi nepatří ale nevidím důvod proč by se nemohlo diskutovat o fotbale jako takovém...

Zdravím plně souhlasím se Zdenkem,tento web by měl sloužit jako informační portál pro hráče,trenéry,funkcionáře a hlavně příznivce klubu.Uvědomme si že stránky sledují také hráči mládežnických mužstev a jejich rodiče.

pořád tu někdo nedokáže hoši pochopit, že by to tu mělo fungovat jako diskuse o svinenském fotbale, probírejte tady hru našich mužstev bez urážek určitých hráčů, dávejte podněty a návrhy trenérům, co na jakém mužstvu vylepšit, a neurážejte se tu o spartě,slavii,olomouci atd., jinak tato stránka fotbalu v Trhových Svinech nemá vůbec význam, uvědomte si že přečíst si to může každý

co se tu vysíraj naky smradlaví syrečky

Tisík, trochu klídek nebo proběhne cenzura

FUCK OFF SIGMA OLOMOUC!!

Včera jsme jeden sud dorazily a ještě tam myslím 4 jsou.Tak by mohl nějaký

tak vám kluci fandím, a po zápase přijeďte jestli chcete na hřiště,budeme tam po dorostu, sice nevím kolik je tam piva, ale to snad gaži budeš vědět

Venku zatím 4body čtyrák a brod.Musíme něco přidat.

V Kapli nám bude chybět stoper Jenda Nový

máro, neser........, nechme slavi a spartu, řešme tady ty naše kluky ze spartaku, nebýt v neděli doma dorost, jel bych na ně mrknout do kaplice, škoda, tak jsem zvědavej, doufám a věřím v nějakej bod, snad jim karel po sobotě řádně vyčinil

Nazdárek pánové já bych výkon našich kluků ze Slávie zakončil konstatováním: vždyť to tak hrozné zase nebylo nebýt sedmi malinkatých chybiček tak to byla slušná remíza

jo, a dík patří našim borcům - gaži s benym, že nám konečně založili stránku spartaku, hoši děkujem

tak nazdar mistři z letný, dneska asi půjdem k bohoušovi oslavit ty body do koeficientu co odělala včera sparta, je pravda, my jsme to na arsenalu posrali, ale my hrali s angličanama, a ne se švýcarama,jen škoda že mám dneska službu,tak k bohoušovi nemůžu::

Ted jsem psal mail do KLS Elektro,ze pan Gazak dela u mne doma zakazku,kterou firma pred rokem podcenila.Tak na tu havarku je dnes nasazen od 6.00 hod ranni.Prijali to,omluvili se a poslou darek.To je firma!

Jo tak pan Gažák se válí doma... To by šlo, akorát já musím makat jako šroub

co to meleš,teď jsem vylezl a jsem celý rozlámaný

Zdarec mistři, tak si tady tak pročítám ty vaše přízpěvky a je třeba říct, že: Slávii se asi ještě teď točí hlava z toho kolotoče na Arsenalu no a naše Spartička to je bída z nouzí

Jak opít? Měl jsem 8 heřmánků

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
diskutovat jasně že jo, ale bez urážek