Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

špatné by to nebylo,už by na mě nebyl dres a nebyl bych vpustěn na hrací plochu

gaži, jen žer, ty chceš vypadat jako já, že jo?

Tak pánové obídek byl kachnička,červený zelí,drbáček,malé pivo a ještě bublanina.

Pro MaraN:To né!Hosté

Pro Gaži: trochu nakloněná rovina Colino.

ProMaraN:Po zápase bez konfliktu.Arbitr pískal rovinu na to jsem je přesvědčil

Pro davben: ahoj davide prosím tě ať zitra ta "mezinárodní autoprava s tím Neoplanem " přijede včas . raději o pět až deset minut dříve.Musíme začít před 16 je už brzy tma. Dík

Pro Gaži:neporval jsi se na závěr s Lišovskýma ?

Pro bebe: OK

Tak Spratak - Lišov st.přípravky 1:2 škoda měli jsme víc šancí a hlavně nedali penaltu v prví půlce.

Pro MaraN: Máro, v tu sobotu máme takový posezení pořadatelé na závěr sezony, máme to pokaždý po půlroce, je to od 16.00 hod, myslím si že by nebyl problém od těch 15.00 hod pro ně něco udělat, nevím na jak dlouho to plánuješ a co bys tam pro ně chtěl, jestli bys tam potřeboval nás v bufetu, to asi jo, že jo, zajdu za tebou zítra - ve čtvrtek do krámu a pokusíme se nějak domluvit, přijedu v půl devátý z práce, něco popapám a zajdu,jestli tam nebudeš, napiš mi na mobil kdy v krámu budeš

Jo Jo jedu kouknout na st.přípravku čus

pro MaraN: ještě nevím... Ale určitě Ti dám vědět. Jinak začátek je 16.00 a odjezd 15.00???

pro MaraN: tak ještě není ani konec podzimní části a už mne zase posíláš na hostování...

Pro Dave: bebe se ještě neozval. Musíme to domluvit. Co zítra jedeš s náma autobusem ?

pro MaraN: tak už víš něco bližšího k té dokopné???

Paráda to se bude pokladna plňit: hráč takových kvalit a ještě s trenérskou licencí "B" to bude peněz za hostování

pto gaži: tak to jsem hned klidnější, tvé zkušenosti z ČFL potažmo z divize se budou bezezporu hodit... každopádně nevím jak to zapadne do tvého už tak nabitého programu...

pro davben: děkuji, již mám vše O.K.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
pro Gaži: nepřijedš se kouknout na benjmínky