Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

gazi:s tema kachnama bych brzdil.Ja byl jako malej podvyziva a doma me rezali,kdyz jsem nedojedl.Do dneska mi servirujou kachnicky a ja musim 3 hod pred kazdym zapasem volat spravcovi,at mi schova ty nejvetsi trenky

pro Dave: No jo, to by se musela dělat konfrontace hráčů před každým zápasem, aby se tomu zamezilo. Ale teď z jiného soudku. Vyřiď tam u vás v Babech, ať naše béčko v sobotu na Rejtech vaše béčko šetří, jasný? Ne takové výsledky jako v posledních zápasech - 15:1, 8:0. Pěkně v klidu.

pro davben: já jsem to myslel všeobecně, to že se nasazují v nižších žákovských kategoriích hráči, kteří věkem spadají do vyžší kategorie je smutná pravda....
Pro Gaži: nikdo neplaká, nebudeme přece jako
slávisti

A neplakejte,je třeba napsat rodičům aby nešetřily na kachnách

Samozřejmě, že jako sekretář jsem při smyslech.

Sekretář je pan Beneš David

Tak pánové máme jiné zprávy ten prý má dokonce jinou klubovou příslušnost.Nevím o co jim jde . Jestli s ním přijedou na jaře tak na něj přilepíme Ďuďu

pro gaži: podle jakého sekretáře??? a je ten sekretář při smyslech???

Gaži přesně tak, hráč číslo 5 je regulérním hráčem mladší přípravky. Trochu narostl no, sám jsem v jeho letech nevypadal jinak

Dle sdělení našeho sekretáře je ten kluk dobře živený(kachny) a ročník 99.Takže žádný černý kůň.

pro Mišut: nechápu proč tam některé oddíly dávají "černochy" .... absolutně to postrádá logiku!

pro MaraN: Tak kamaráde, ať počítám,jak počítá, tak se tam parvěpodobně nevejdeme...
pro bebe: Slávii budu drže palce, ale dívat se na určitě nebudu

ty brďo ten hrač č.5 to je snad dorostenec to se pak těžko hraje to je jeko kdyby si mela st. pripa hlídat kollera při rohu.

pro bebe: ahoj Zdendo prosím tě kolik tam nacpeme lidí.
Potřebovali bychom tam být tak v 16.30 abychom to všechno připravily bude to možné.

zdar hoši, náš rekord byl překonán, už neví evropa jen o slavii ale i o Besiktasi, a pak že to není možné takhle prohrát, jsou i horší, takže nám držte palce a dneska se do nich pustíme

V sekci fotogalerie pár fotek z první podzimní sezony ml.přípravky. Za zmínku stojí foto ze zápasu z Dobrou Vodou koukněte na hráče s č.5 prý ml.přípravka.

Ja bych mel prosim zajem o halu patky vecer od 23.11 do konce roku.Hallooo pane Karba,jste tam??Zaplatim prispevky

V sekci "Zprávy výboru" je rozpis tréninků v hale od ledna 2008.

Pro dave: No jé je už se těší !!!!

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
pro davben: asi Tě zklamu... tento týden mám indivuduální tréninkový plán
pro Kanonyr: ale ty si dáváš kachny desetibojaře...