Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

pro bebe: jinka si myslím, že dívákům se to muselo líbit... kde uvidíš 9 gólů...

pro all: souhlasím s Benim, je třeba načerpat nové síly, pořádně si odpočinou, v zimní přípravě zamakat a jaro bude úplně o ničem jiném...

Vůbec nám to nesedlo ale může za to svaz.My jsme chtěly závěr sezóny tento víkend s Planou.A byla planovaná kanonáda

bebe: My jsme hráli a soupeř dával branky

pro mužstvo "A" - hoši, co jste to zase v tom Krumlově předváděli? super závěr sezony, co s tím budete dělat?...............

už máš smůlu Gadine, o sudu bylo rozhodnuto už dřív

V pátek po hale ho vyžerem.

dobrá, sobotní fotbal se ruší, je tam sud piva, co s ním

Pro Gaži: vypadá to že se zúčastním, ale záleží to na mém tenisáku co mám teď místo kotníku...

V pátek bude hala ,pouze báčko na žízeň

Pro všechny: Okresní STK také nezůstala o moc pozadu a přesunula zápas béčka v Drahotěšicích s D.Bukovskem B, který se měl hrát také v sobotu 17.11., na jaro 2008.

Pro všechny: Sdělení STK krajského fotbalového svazu - V sobotu 17.11. se ruší zápas s Horní Planou, přesouvá se na jaro 2008.

první body a pan Pařez se probudil................

Tak už budu jen fandit.3 tejdny stop.

cus slavisti tak už taky jedeme v UEFE

No já měl hubu zase na 15

pro Gaži: Buď pozdraven Jeníku, vidím, že jsi opravdu velmi čilý muž, když už tak brzo jsi v diskuzi. Já na to devátý pivo už opravdu neměl, jen by mě zajímalo, jak se Ti ráno vstávalo? Jo, a taky teď musím pro auto na náměstí, ve ktrém mám mokré věci. Ale byla dobrá debata. Hlavně bez POKORY!!!

Chytréj a hodné ten Dave ! Já myslím že brzo zněj bude sešívka

pro Gaži a kanonyr: pánove, vůbec se s Vámi nechci pouštět do diskuzí tipu Sparta vs. Slávia, každý na to máme pochopitelně jiný názor... je mi jasné, že teď si užíváte (nutno říci, že zcela po zásluze) úspěšné období, ale jak všichni víme, jednou jsi nahoře a jednou dole... a vefotbale to platí dvojnásob.Tím jsem myslím, řekl vše....

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
pro Dave: Jasně, že se bude makat, muži mají přísného trenéra. Jinak potřebujeme posily do útoku, co ty na to?