Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

pro Kanonyr: já bych rád, ale bojím se že tvému vražednému tempu nebudu stačit....

Zdar hosi.Kdo chce udrzovat svoji kondici v zabehu

Parez nedej se.Jsme s tebou Restaurace u Kollaru.

pro Gaži: hele, tak udělejte Pařezovi soustředění ve zrychleným přesunu Hotel _ Bohouš a zpět, stejně celý víkend zná tuhle cestou na zpaměť. Sory Pařez, to není nic osobního

Hoši i manažér má svoje potřeby a při dnešní ceně másla se nedivte že musí z každého hráče domů dovalit aspoň kostku že . To je dobře ,že Pařez něco má ,stéjně by jenom hulil na pokoji a v noci chrápal,jó a sprchu vůbec nenašel za celé minulé soustředění

pro Dave:to už se drobet změnilo.už to není co to bývalo

pro davben: já to pochopil

pro Parez: čoveče, to by mně zajímalo, kdy by jsi mi chodil pomáhat na stavbu???

Deve:já ti pomůžu na stavbě a ty nám pomůžeš s hrou našeho mužstva

Gaži:tento termín mi vůbec nevyhovuje!!Na 28.2.už mám něco!!

http://www.hotelirskazizen.cz/sk.asp
Stránky hotelu, kam se chystá Spartak na soustředění. Tak neváhejte a šetřte peníze a dovolenou.

Dave: Já to myslel s tím stavěním tak, že už budeš mít pak čas na fotbal jen za Sviny

pro bebe: myslím, že je vše otevřené, každopádně můj osobní manager (gaži) Vás bude o všem informovat

souhlasím s váma, je třeba útočníka jako sůl, co ty Dave, nevím co je s tebou plánované, ale I.B je maálo, já vím, ale co takhle půl roku pomoct a pak tě zase někam pustíme, ale to já jen tak píšu, já nemám do toho co kecat, tak naberte síly a na jaře to zase spustíme
pro Gaži: no tak to Planá má smůlu, že tu kanonádu zažije u nás až na jaře

pro Gaži: a kde je tohle ideální místo??? Musím říct, že to zní lákavě

Pánové připravujeme zimní soustředění v termínu 28.2 - 2.3.2008.Jelo by se ráno ve čtvrtek.Každý hráč bude přispívat 1000,-Kč na pobyt.Tak si to promyslete a naplánujte ať jedeme pokud možno všichni.Bude k dispozici bazén,sauna,výřivka,posilovna,hřiště s umělým povrchem i travnaté.Takže podmínky min.divizní

pro Gaži: tak jsem to vůbec nemyslel, jen mne pak zaráží, jak může pro prohraném zápase hráč, hodnotit negativně své spoluhráče, aniž by sám hrál dobře... tím ale nemyslím Tebe, to snad víš. Myslím že stejně tak jako já nemáš se sebekritikou problém.

pro davben: stavět začnu na jaře, nebo hned jak to počasí dovolí... každopádně zimní přestávka je dlouhá a může se stát cokoliv...

Je pravda že potřebujeme třelce ,po podzimu Picek,Jindra,Gažák 3x ,Pospíšil,Brožka 2x. Chtělo by to kanonýra který dá tak 8 gólů za podzim.A pana Gažáka budeme moci přeřadit do benfiky

pro Dave: No jasně, 24.11. ty všechny chyby probereme na dokopné.

To vypadá jako by jsme byly team poskládaný z hvězd kde každá hraje sama na sebe a neplujeme jedním směrem

pro davben: myslím, že to co potřebujete je, aby každý začal hledat chyby nejdříve u sebe a ne u druhých...a hlavně začít hrát jako team...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
Dave:Budou svatky,takze tempo bude svatecni