Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Mara ten zápis na sobotu začni psát už dnes aby jsi to nepsal ještě v sobotu večer

Pánove dneska se přišel za mnou do práce zeptat na práci pan Fujďjar-nevim jak se to píše.Myslel sem že se po..ru.ten dopad exligovej fotbalista

V záložce "ml.přípravka" vložen článek a info. o halovém tunaji na SKP pro hráče ml.přípravky.

tak my hrajem v sobotu od 13.30 hod se Ckyni bez ohledu na pocasi.A asi je prejedem jak zmrzlou reku

Moc hezky to napsal Honzík Petříků na Jihočeskémfotbalu. Já tam sice nebyl, narozdíl od Honzíka, ale myslím si, a hlavně jsem se také něco doslechl, že to až zas tak velká paráda ze strany Krumlova nebyla. Nebo se pletu? Ale to už je jedno. Jen jsem chětl říct, že ty novináře opravdu nemám rád a ten článek je toho důkazem. Nevím, zda je lepší prohrát 7:2, kdy se alespoň dali dva góly, nebo rupnout 6:0, třeba jako Kohinoor v Katovicích. Jenže v tom článku není o potupě ani slovo. Hold Honzík Petříků to vidí jinak. Možná mě napadlo udělat Honzíka na hostovačku, aby nám to předvedl. Domluvím to s Paskou a uvidíme ! Nazdar ahoj.

pro davben: no myslím, že ho budeme potřebovat, ale zase to bude pro kluky nová zkušenost a zpestření...

Dave: Jinak hodně štěstí na sobotním úvodním turnaji mladší přípravky na SKP

Jo někdo měl básnické střevo

Dyť to píšu.Body se dělají jinde.Leda kdybych ty sportestery nabídl rozhodčím

Pekny clanek na strankach Jihoceskeho fotbalu

gazi:Sportester=10-15 bodu navic v konecnem souctu.Je treba jit tomu stesticku naproti

pro gaži: tak to už nemůžeš dýchat nějaký ten pátek

žádný tester nepotřebuji.Jakmile nemohu dýchat přecházím do chůze

Kanonyr: ok za 1.000 kč ho beru

Dave:mozna budou nejake starsi uz zabehane z Dynama,uz se na tom maka..anebo z Bayernu Mnichov

pro Kanonyr: a co je u Tebe za hubičku??? To víš, koruna není euro...

gazi,davben:Nechtel by Spartak koupit 2-3 sporttestry pro klub?Dnes uz se daji poridit za hubicku

Dave:OK.Jo a sezen si nekde sporttester

pro Kanonyr: tak to já to ještě přehodnotím...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
Dnes do haly nutno donést chechtáky za sezóní nekázeň na dokopnou.