Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

pro gaži: s tím souhlasím, pak tam ty dobroty padají, jedna radost

Tak pánové podařilo se zajistit na sobotu od 16:00 do 17:00 halu na báčko. Tak je třeba trochu pohybu před tou hostinou

Děkujeme ale ještě není co slavit. Lepší mužstva teprve přijdou ale doufáme že to kluci zvládnou mají to dobře rozehrané. Při trénincích musíme ještě zapracovat na plno věcech, ta hala je pro ně něco úplně nového.Vice z turnaje v článku sekce mladší přípravka

Treneri ml.pripravky gratulace,uz sklizite prvni ovoce a docela brzy

pro MaraN: Taky gratuluju, výsledky nad očekávání

pro MaraN: já myslím že dobrý, ne? takže gratuluju.....

Tak máme za sebou první troj zápas v turnaji na SKP v nafukovačce. Prví zápas prohra s Dobrou Vodou 0:3, druhý zápas výhra nad Prachaticemi 2:1 a poslední zápas jsme přejeli SKP"C" 3:1. V pondělí článek v sekci mladší přípravka.

pro davben: no jasně, posily se řeší jinde a v tichosti, tak to řádně v sobotu oslavte, a nenaserte bohouše...........

pro bebe: Přeci si Gaži nedovolí dát největší pokutu v sezóně sekretáři klubu

parez cely vikend v praci

pro bebe:škoda jsem celý víkend v práci, tak příště se možná uvidíme u bohouše a určitě na dokopné

jo a jak to vypadá s posilama na jaro? už se něco ví? třeba Picík atd...............

Pro Davben: no to by mě Beny zajímalo kdo to tedy je, když ne ty ani Pařez, ale nic mi do toho není, to já jen ze srandy........................

Pro Pařez: no dneska začíná víkend, co? Takže večer se U Kolara asi uvidíme, že jo, začíná soustředění na soustředění, aspoň jim můžeš říct, žes měl v zimě nejdelší přípravu a soustředění a za stejný prachy........, ale nic ve zlým........

pro Gaži: nejen zápis ale hlavně okouknout soupeře jedeme předem s Davem. V sobotu večer budu koučovat manželku slaví narozky .
Pro davben:jinak máme 5x99 doufám že to projde.

To třeba já ne

pro bebe:já už jsi tam založím účet na soustředění kam jsi mě poslal

No bebe, prý jsem nedopadl nejhůř

no beny, to rači rozbij prasátko, tys těch hříchů za "půl" sezony ale měl................

Tak to radši dnes do haly nepůjdu

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
Panove doufam,ze na vasem zaverecnem vecirku se budete chovat jako civilizovani lide a po konzumaci ruznych pochutin a alkoholickych napoju opustite v tichosti pohostinstvi u Kollara a sporadane se vydate ke svym domovum,pripadne kdo spatne usina do hoteloveho zarizeni k muzice.V okoli hostince totiz budou tou dobou jiz spat tezce pracujici obcane ulice Budovatelska.V opacnem pripade je pripravena specialni zasahova jednotka