Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Dave:No me kdyz rekne fotograf syyyr,tak se podle toho zaridim,a ne jako ostatni

pro gaži: jo nádhera... no tak každý tomu říkáme jinak

hele vážně jsem se snažil tam dát tu správnou fotku ale ta nádhera je příliš velká a nejde ořezat ma požadovanou velikost

pro gaži: děkuji za doplnění, každopádně tuto fotku jsem na mysli neměl... ale to asi víš

pro kanonyr: čoveče co ten Vitalij Kličko na fotce z dokopné... to byl asi těžký zápas, soudě podle obličeje...

Na přání Daveho doplněna kočička a kocourek z brazílie v sekci repre

Kamarídi v sekci fota dokopná je tam banda fešáků

Jo jo pan Gažák je už usedlý pán ve středním věku,žádný vylomeniny

Dave:vas nekam pustit kousek za ves..

pro Kanonyr: to víš, kouzlo osobnosti

jary: Do konce roku je jen fotbálek každý pátek od 19:00 do 20:30 hod. v hale v T.Svinech. Tak přijď. První trénink pak je v pátek 4.1.2008 od 19:00 také v hale.

chlapy kde mate treninky? mam prijit na zkousku

gazi,tisik,dave,MaraN:Co ty fotky s nazvem Repre?Co ty heeerecky tam..

Křeč i rozvázaná střelka a ještě stačil třikrát oklepat hlínu ze špuntů

Jak to bylo vcera s tim Polachem?Mel rozvazanou botu,nebo ho brala krec?

pro kanonyr:ničeho se neboj zatopíme v pergole u krbu,bohouš dá bednu dvandy a budeme čekat až tvoje paní půjde ráno pro tisk a potom proklouzneš

davben:Manzelka o te akci vi,tudiz je vecerka zrejme posunuta z 24h na 22h,pak se uzamkne ubikace a ja bych musel prenocovat u hostinskeho Bohumila.Leda,ze bych prisel s nabidkou kvalitniho sexu..

pro Kanonyr: Copak, něco ti do toho vlezlo?

davben:jeste nevim,jestli na to nedohlednu sam..

pro Kanonyr: Já myslím, že dopadne vše v pořádku, protože budeme určitě většina odcházet v tvém doprovodu

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
Kamarádi vložil jsem taky pár fotek do sekce REPRE. Pan Gažák - žádný usedlý pán , jinak ten přičmoudlej chlapec od něj dostal i dres na památku. Těd z něj mají v Ghaně závěs.