Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

sorry,tak ja si pletu Dave a davben,trosku mi to splyva

pro davbe: neuvěřitelnej hacker

pro Kanonyr: myslím že je tam Kafe spokojenej a daří se mu... to je dost důležitý a přeju mu to

Dave:Tak maji pekny stranky a jsou na 7 fleku

pro Kanonyr: Kafe chytá za GKS Jastrzebie ve 2.lize.

pro Kanonyr: jo jo zjistím, teď se má vracet, půjdeme na drink tak na to snad nezapomenu....

dave: lepší foto nejde a nejde. Aspoň není vidět ravaneli

Dave:diky!Zjisti od Kafeho,v jakem mancaftu v Polsku chyta a posli mi to prosim mailem.Dik

pro Kanonyr: čoveče maestro, tak se zadařilo a máš to hotové... jestli mi rozumíš

pro Parez: co se to tady dočítám??? Tobě se motal jazyk?? To není možný...

Parez:pokladnik rikal,ze to mas za 500,-kc,prestupek:motani jazyku a slintani na dokopne prede vsemi...to se dela??

pro Gazi:nefnukej mě to občas taky bolí!musíš do toho dát všechno

Dave:mám se dobře.tak přijď v pátek do haly a pak dáme pivko

pro Gaži: no jo no, nenaděláš nic, boj o fleka začíná letos dřív než jsi si myslel

Dave: schválně nebo né prostě to bolí

pro Gaži: něco už jsem zaslech, ale vím že Pája to nedělá naschvál, v tom bude něco jiného...

gazi:preeesneee!ty fotky jsou objektivne popsany fotografem,ktery hraje jen sachy a fotbal videl jen z autobusu

pánové fota s derby byly předány nestraným fotografem

Gazi:ty komentare k fotkam,to by slo..

Dave:kamarade Parez je v laufu!V patek v hale byl k nezastaveni.Tajne v Borovanech beha v pracovni dobe

pro Gaži: co ty popisky u fotek??? Je vidět, že jsi sešívka

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
pro sparťany: hoši, doufám že dneska zamakáte a přiblížite se taky postupu, držím vám palce, snad to bude lespší fotbal než ten náš v outerej, ale pokud bude postup, i na tu špatnou hru se dá zapomenout, takže domluvte těm vašim klukům aT se na ně vrhnou a nebojí se, vždyď Moskav není Brno..............