Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kanonyr | 30.11.2007 12:45
Dave:Zkusim asi 14 dni byt spartanem a divat se na celou vec Spartanskymi brylemi
Osobní profil Dave | 30.11.2007 12:44
pro Gaži: někdy může být pauza ku prospěchu a pro oživení byli na soustředění ve Španěsku,ale to už je jiná věc... Je mi to jedno, Slavie - Arsenal 0:0 Sparta - Spartak Moskav 0:0 nemá cenu s tebou o tom polemizovat... asi by jsi chtěl slyšet, že hrajete nadfotbal a Sparta by měla hrát proti Svinům "B" ne??? tak jo máš pravdu Jendo
Osobní profil gaži | 30.11.2007 12:39
Dave:jinak pro oživení Moskva bez 6 hráčů základu a s měsíční herní pauzou. Ruská liga má již konec.
Osobní profil Dave | 30.11.2007 12:37
pro gaži: vidíš, to je ono, pokud si vzpomínám tak Arsenal také nepřijel v plné palbě a neslyšel jsi že bych výsledek někdy zlehčoval... Ale jak jsem říkal, je třeba aspoň někdy sundat ty slávistické brýle a pokusit se na to podívat jako normální smrtelník...
Osobní profil gaži | 30.11.2007 12:32
Nevím nevím objektivně asi Spartak Moskva nebyl v plné palbě tak nevím o jaké kvalitě soupeře je řeč.... Mě se prostě zápas nelíbyl ,oboustraně tolik nepřesností a navynucených chyb to za chválu nestojí
Osobní profil Dave | 30.11.2007 12:32
pro bebe: tak prohlašvat můžou... ale až samotný zápas ukáže jak silné to byly slova...
Osobní profil Kanonyr | 30.11.2007 12:31
Ja byl v hloubi duse stejne vzdy jen a jen Bohemak a Duklak
Osobní profil Dave | 30.11.2007 12:30
Pro kanonyr: souhlasím, to tom není pochyb... Slavie v pohárech, potažmo v LM fandím, nevidím problém v tom říci, že hrají špatně či dobře, ale nějak jsem si najivně myslel, že to dokáží i někteří zarytí slávisté...
Osobní profil bebe | 30.11.2007 12:27
tak zdar hoši, fotbal to fakt nebyl špatnej, jen škoda že nedáte goly....... teď jsem v telce slyšel že musíte minimálně bodovat, ba co - asi i vyhrát - v Leverkusenu !!! Ne že bych nefandil, v pohárech fandim všem, /kurva fandim/ ale na Leverkusenu - ruku na srdce - už tomu nevěřim, i když o co horší je Spartak Moskva, že jo..........
Osobní profil Kanonyr | 30.11.2007 12:26
Dave:Sesivky maji za ukol vydelavat prachy v LM na stadionek a to se zatim dari.Sice dojime kravu jmenem LM jen z jednoho ceciku,ale nemusi prset,staci,kdyz kape.. .Ve Sparte neni lehkost a pohoda,jako byla v minulosti,skripe to a to mne v poharech uprimne netesi i jako Sesivku. .Ve Sparte jsou spatny a drahy nakupy bez budoucnosti,ale to je uz znama vec.
Osobní profil Dave | 30.11.2007 12:20
pro Gaži: je hezké že mluvíš celkově o LM, to se mi líbí, nějak si nevzpomínám že dřív by jsi o LM tak často mluvil, čím to asi bude... Jinak se Sparty nezastávám, hraje špatně, to je fakt. Na druhé straně je třeba uznat kvality soupeře, kterým bezesporu Spartak Moskva je... ale to asi taky neuznáš. Je fakt, že objektivita není tvoje silná stránka, nemluvě o tom uznat že někdo zahraje dobrý zápas, v tomhle případě tebou tolik nenáviděná Sparta... Jo a kdyby jsi četl pozorně psal jsem názor na Limberského ne na Spartu...
Osobní profil gaži | 30.11.2007 12:10
posvícení není každý den,ale Sparta se zvedla pouze na mančaftech které bojují o záchranu.Na posledy narazila na konkurenta v boji o poháry a narazila! Jsem zvědav jak jedete vyhrát do Ostravy jak vykřikuje Rezek
Osobní profil gaži | 30.11.2007 12:05
nemluvil jsem o Slavii ale o celém programu LM.Ale včera nebyla žádná šance ,do brány nic nešlo mimo žvejky Slepičky a ostatní jste zahodily nebo Vám zblokovaly.Žádný tresňák no nic strhujícího. A buďte rádi že pomezák mávnul Doškovi ofsajd protože i tohle nedokázal dostat do sítě
Osobní profil Dave | 30.11.2007 12:02
pro Kanonyr: sám moc dobře víš, že každý zápas není posvnícení... ale to neznámená že není dobrej fotbalista... ale to je můj názor. Souhlasím, že Sparta si LM nezasloužila tak hraje Uefu, ale to nemění nic na tom, že mne jejich výkon včera překvapil, na to že se jim nedaří se na ten zápas dalo i dívat. To se ale nedá říc o úterním zápasu Slávie, to snad uznáte sešívky ne???
Osobní profil Kanonyr | 30.11.2007 11:57
Dave imbersky namaznul krasne a nefalsovane v Brne na 2 banany,ale souperi .Jinak pro Spartu je momentalne skupina Uefy asi maximum,takze takova LM
Osobní profil Dave | 30.11.2007 11:50
pro gaži: jo tak jestli jsi namlsanej z úterního zápasu Slávie tak ti fak stačí hodně málo...
Osobní profil gaži | 30.11.2007 11:46
Tak mě ten fotbal teda včera moc nebral,asi jsem rozmazlenej s LM. To se mi víc líbyl zápas Kladna a Ostravy Ale proti gustu ......
Osobní profil Dave | 30.11.2007 11:36
pro Kanonyr: jo tak pán to má i s donáškou jo?? No to by šlo . No já jsem se díval v úterý první poločas na Slávku 20 min a to teda byla podívaná... tak jsem si řekl že na Spartu se zkusím podívat druhý poločas a udělal jsem dobře. Fakt nehrali špatně. A Slepička? Hrál velmi dobře....Jen pořád nechápu proč nenechá hrát Limberského, je to blázen ale fotbalista výbornej.
Osobní profil Kanonyr | 30.11.2007 10:18
Dave:prines mi prosim ty papiry dnes do haly.Diik.Jinak Sparta vcera(jen z doslechu)hrala dobre,zejmena druhou puli(ty se divas jen na to lepsi ).Slepicka pry vybornej!
Osobní profil Dave | 30.11.2007 7:59
pro bebe: musím říct, že jak jsem včera čekal fotbalovou bídu v podání Sparty (po shlédnutí úterního zápasu Slávie), tak jsem byl docela překvapen jejím výkonem... (nutno dodat, že jsem se díval až na druhý poločas...

Kategorie: fotbal

Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz