Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Dave: A zápasy jsou dobré ,vynikající a špatnej,bídnej

Vecer bych to videl po tehle debate Slavie proti Sparte o metr piv

davben:ty tragédi s baníku ale budou v neděli jezdi po zadku a vyhrají 2:0!!!!

davben: ty dávej pozor ať je pořádně HFK Olomouc připravená na pohár

pro Gaži: No nevím to Dynamo s Baníkem. Ano hráli celkem slušně, ale spíš to byla tragédie od Baníku.

pro Dave: Los čtvrtfinále Poháru ČMFS: Třinec - Liberec, HFK Olomouc - Sparta, Žižkov - Bohemians/Střížkov, Jablonec - Brno.

Dave:protože nemáš čas stavíš.

pro Dave a Gaži: Dejte už pokoj, nehádejte se nebo vás oba večer pokopu

Dave: není to pravda ,někdy se na to nedá koukat, ale mančaft to prostě ukope,urve viz. Vaše jaro a titul

pro gaži: upřesnění: dobrý=půměrný... myslím, že tohle vysvětlení by ti mohlo stačit

pro Gaži: mě také ne, ale nevím už jak bych Ti to napsal. Říkal jsem že: JSEM ČEKAL OD SPARTY BÍDNEJ VÝKON A PAK JSEM BYL PŘÍJEMNĚ PŘEKVAPENJ, už to nebudu zase opakovat. A mimochodem to by tě uspokojovala akorát LM nemyslíš? za poslední dobu jsem viděl hodně dobrej zápas naší Ligy a to Ostrava vs. Bolka.... jinak nic.

pro Gaži: myslím že nejsi dnešní a víš, že názory jak všeobecné tak hlavně odborné fotbalové veřejnosti jsou přímo úměrné postavení daného teamu v tabulce, popřípadě vysledkami v poháru či LM....
pro all: večer v hale pánové

Dave:Zápas se mi nelíbyl a řekl bych to i kdyby takle hrál Reál s Arsenalem.....

Dave:Tak nevím fotbal bez narážeček,křídelních akcí,střelby atd. mě nikdy neuspokojil.Jinak jsi psal že hrála dobře.Ale co dobře když nebyla narážečka,křídelní akce,střelba co na tom bylo dobrýho teda.

pro Gaži: ano, souhlasím s tím, že za poslední roky hraje Slávie atraktivní fotbal... ale co to mění na tom, že když Sparta nebo Teplice či Ostrava zahrají dobrý zápas, tak to neuznáš??? tomu vážně nerozumím

Dave:netvrdím nadfotbal ale přikláním se k názoru široké fotbalové veřejnosti a trenérům ,že za poslední období v našich podmínkách předvádí Slavia nejatraktivnější hru.Vím špatně pro tvoje sparťanský uši, ale realita.

pro gaži: tak nevím jestli umíš číst nebo ne, prvotně jsem psal, že jsem čekal od Sparty bídnej výkon a pak jsem byl překvapenej když se tak nestalo... Tím jsem ale neříkal , že hrála atraktivní fobal plný narážeček, kdřídelních akcí, střelby atd.

Dave: To ale pořád mýcháš jablka a hrušky.Sparta uměla předvádět atraktivnější fodbal.Mě jako diváka nenadchla ani Slavie ani Sparta toť vše ale to jsem již psal.Proti gustu.....

pro Kanonyr: to bych po Tobě nechtěl

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
Pro all: tak mi to nedalo a páč mám po pracovní době, nelenil jsem, vytáhl notase a zapojím se do diskuze...