Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

pro Kanonyr: já to vidím jina, není to o tom že jsem držák ale spíš hlupák

Dave:Tak to se omlouvam,to jsem nevedel,takovych drzaku je hodne malo

pro Kanonyr: tvůj přízpěvek jsem si přečetl až teď a chtěl bych jen říct že jsem hrál s přetrhanýma vazama celej rok (je jasné že to byla moje blbost) tak si myslím že o skuhrání tady asi nemůže být řeč...

Pro All: přidána fotogalerie dokopná - ml.přípravka

MaraN:Ja jsem placen od toho,kolik prispevku napisu na kolik diskuzi,takze se musim otacet,abych uzivil rodinu..

Pro ALL:jste se dneska pěkně rozjeli koukám že pátek je opravdu odpočinkový pracovní den. U státních zaměstnanců mne to ani nepřekvapuje ale tak vehementně pracující Gaži a Kanonyr pánové takhle by to nešlo.

Dave:zajimavy,ze te to celou dobu nebolelo a ted skuhras

pro Kanonyr: tak to bych chtěl vidět co by říkali v Praze na klinice na můj kotník... že by amputace???
jo jinak v předchozím přízpěvku mělo být "dary" ale jste všicí inteligentní stvoření tak jste to jistě pochopili

panové jdu nakupovat vánoční dyry nedary tak mi držte palce... večer snad naviděnou

Dave:ty voleee,v Praze na klinice mi rekli,ze kvuli stejnemu zraneni kotniku musel Van Basten ukoncit karieru..tak volnou

za chvilku pristane na strese objektu helikoptera,takze dojim a letim

Kanonyr:To už by jsi měl pomalu vyrazit aby jsi doklouzal včas

pro Kanonýr: tak to rád slyším že jsou pryč doby kdy jsi se zatrženým nehtem u nohy jezdil do Prahy na operaci...

gazi:vecer u Boba naka pochutina a pivo a pak si jed treba na svatou trojici..

Kdybych ja mel vyjmenovat,co me boli,tak bych nejmenoval jen vlasy a nehty

Do poháru starosty Bohouše jsem nasazen do prvního kola potom vypadnu pač druhý den odjíždím na rekreaci do Alp: Z dokopné mi toho v kase moc nezbylo tak jenom na týden

Kanonyr:večer beru kompletní Slavistickou výbavičku

Pro Kanonyr: čoveče má účast na večerním zápase o pohár starosty Bohouše, se zkomplikovala... Bolí mě záda a to tak že dost, ale včera jsem již zakoupil růžové tablety tak snad se z toho dostanu

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 2
Dave:Ja jsem si to taky pohnojil,ale to uz je jedno..Jinak vcera zase utrapeny bod proti desete.Ale ti rozhodci,to je biida.Vynda neopravnene Hrdlicku,nefoukne jasnou penaltu.A tech jmen,,co dostal od Matejovskeho..