Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Dave:staci chodit mezi lidi,tohle vi kazdej..teda skoro kazdej

dave: Jo jo zlatá pravda teď už pojedeme dalších padesát let na vítězné vlně

pro Kanonyr: tebe je normálně v těch svinech škoda, já mít takové zaručené informace co ty, tak už dělám managera minimálně na úrovni Gambrinus ligy... A to jsem, myslím hodně u zdi. Myslím, že Sir Alex Ferguson se trošičku bojí o fleka

pro Gaži: jednou za padesát let je to hezkej záblesk, ale je škoda že máte před sebou dalších padesát let...

Tak nominace na sportovní team roku 2OO7: Reprezentace ČR, Reprezentace ČR 21 a team SLAVIA PRAHA!!!
Děkujeme!!!

Dave:Vy uz budete navzdy zit jen ze vzpominek,cinklyho jara apod..jenze Liba,Stiegler,Krondl uz jsou v duchodu,tak to ted musite skoulet s mancaftama tzv`dohodou`ale ani to nepomuze

pro kanonyr: zapoměl bych: UPLAKANÍ ČERVI (viz poznámka o Plzni)

pro Kanonyr: čoveče já už se ničemu nedivím, prostě SLAVISTICKÝ ČERVI VYLEZLI Z DĚR PO PŮL STOLETÍ... Co k tomu dodat, snad jen: červ zůstane červem...

Dave:Jooo a jeste Slavie pokud vim nema s zadnym klubem takove `nadstandardni`vztahy jako Sparta s Plzni(viz posledni kolo loni a posledni kolo letos)

Dave:s tema zajicema bych se byval vsadil ze prijdes,ale Slavie tam budem mit jeste na jare Uefu a vy budete v tydnu odpocivat na kanapi a presto budem slavit titul v cervnu na novem stadionu.Pac Sparte neklapla LM,pote ani Uefa,bude automaticky na pristi rok zarazena do Intertota,tak snad tam udela vysledek..A co se tyka Bohemky,posily do kazde rady uz jsou na ceste

pro Kanonyr: mimochodem já myslel, že fandíš Bohemce??? Tak jen pro rekapitulaci:
13. Žižkov 16
14. Jablonec 14
15. BOHEMIANS 13
16. Most 12

Pro Kanonyr: užívejte si zaslouženého podzimního mistra, ale co si budeme povídat...zajíci se počítají až po honě...

Jen pro rekapitulaci:
1. Slavia Praha 35
2. Sparta Praha 30
3. FK Teplice 30
4. Baník Ostrava 27
5. 1. FC Brno 26
dekujeme

Davben:je zitra hala v 19 hod?

Informace k zápasu a dalším akcím ml.přípravky v sekci tohoto mužstva.

Další přípravný halový zápas: Spartak Tr.Sviny:Roudné
se hrál 4.12.2007
ml.přípravka 2:4 branky:Chromčák Petr 2x
st.přípravka 8:4

pro MaraN: Maro, co ta poslední fotka z dokopné mladší přípravky, to už děti nemohli tak nedopili? nebo tatíkové už nemohli?

Přidány výsledky a tabulka dlouhodobého turnaje ml.přípravek na SKP 2007/2008 do sekce ml.přípravka

pro Kanonyr: já se na fotbal už raději ani nedívám, tada pokud jde o naší "slavnou" ligu. Je to pořád to samé... Rozhodčí hrůzostrašný , pořadatelská činnost bídná a co si dovolí hráči k rozhodčímu tak o tom se nemá cenu snad ani bavit....

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
pro Gaži: přesně, vítězná vlna je přesně to co máte jednou za padesát let a pak budete hrát zase parádní propisku (jak by řekl Prochy). Páč na každěho jednou dojde (jako došlo na Spartu) tak pánové hodně slavte dokud máte co a kde...