Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Dave : ty jsi se začal porovnávat s Juve....já to vím uplně přesně jak se věci mají

Pro Kanonyr: Slávia angažovala "čistého" Pučka...

Dave:Rozdil ve vysetrovani korupce v CR a Italii.Policie v CR prohlasila:v odposlesich je pan Pelta a zminuje mimo jine "Cinkle jaro",za tyden policie:To nebyl hlas pana Pelty,ale nekoho uplne neznameho

pro Gaži: ale také z jiných důvodů...

pro Kanonyr: ty prosím Tě, to nebylo tím že Arsenal měl den, ale o katastrofě jménem Slávia. Byla to hrůza.

Dave: Ale Juve šel dolů z prvního fleku ,tak to je trochu jiná káva

Pro Kanonyr: joooo máš pravdu pravopisná chyba!!! Kurňa musím si dávat pozor, to víš úřední den, lidí hodně a já Vám musím odepisovat sešívky... ale máš pravdu tohle by se mi stávat nemělo

pro Gaži: vidíš, už jsme jako Juventus... No jo no kdo umí ten umí, a kdo neumí je SLÁVISTA

Dave:vykon se pise s "y".V Anglii psaly noviny,ze si Arsenal zatrenoval a zastrilel,ale kdyz ma takovyhle den,je schopny porazit kohokoliv na svete..jinak pry bude Sparta menit majitele..uz to nebudou Slovaci,ale Madari,pac kdyz videli jeji zapasy tak prohlasili,ze se tam motaji jak "Madari v kukurici"

dave:0 znamená že jelita hráli II ligu

pro Kanonyr: zase jedna ze zaručených informací???

Mimochodem, najdi si starší články co se psalo v Angli o Slávii... namátkou: druhořadý soupeř.... to je z těch lepších přízpěvků. Ale to bych nerozmazával....

pro Gaži: čoveče nějak nerozumím u tvého přízpěvku té 0??? co to je nultá příčka,to je nad jedničkou, což znamená že ten víkon v daném roce neměl konkurenci či co???

zasrani Nemci

Dave:preklad z nemeckych novin 7.12.2007:"Jen diky nemohoucnosti a zbrklosti hracu Leverkusenu se `vycpela`Sparta Praha drzela 2/3 zapasu asi jen diky tomu,ze hrala proti 10 lidem.Je treba ale na jeji omluvu poznamenat,ze se tento celek neda porovnavat s uspesnou Spartou z 80.let",,,ten cas ale leti

Dave:jsem materialista ,takže opravdu zlatá pravda.

Dave:Tak ted vyhodite trenera po dlouhodobe koncepcni praci a prijde jinej(napr.Tobias je volnej)a prijde mala hracska obmena(8 hracu) a vono to pude-Intertoto

Dave:Tak třeba namátkově liga rok a umístnění v tabulce.Tak nevím padesát let to není a Vaše Sparta zase špatně
Rok 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Sparta 4 6 11 8 15 0 13 14 5 10
Slavia 12 7 14 3 5 3 3 4 7 9

Pro Gaži: jo prosím Tě co to je za rčení "zlatá pravda" asi jsi chtěl říci "svatá pravda" viď??? Ale nevadí víkendové následky tě omlovají...

Pro Kanonyr: je fakt že u Kollara už jsem dlouho nebyl, asi tam budu muset zajít když se tam schází fobalové podsvětí

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
Dave:muj synovec hraje za mladsi zaky sparty a na zachode maji toaletni papir s napisy SlaviaSlaviaSlavia
SlaviaSlaviaSlavia