Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Dave : ty jsi se začal porovnávat s Juve....já to vím uplně přesně jak se věci mají

Pro Kanonyr: Slávia angažovala "čistého" Pučka...

Dave:Rozdil ve vysetrovani korupce v CR a Italii.Policie v CR prohlasila:v odposlesich je pan Pelta a zminuje mimo jine "Cinkle jaro",za tyden policie:To nebyl hlas pana Pelty,ale nekoho uplne neznameho

pro Gaži: ale také z jiných důvodů...
pro Kanonyr: ty prosím Tě, to nebylo tím že Arsenal měl den, ale o katastrofě jménem Slávia. Byla to hrůza.
Dave: Ale Juve šel dolů z prvního fleku ,tak to je trochu jiná káva

Pro Kanonyr: joooo máš pravdu pravopisná chyba!!! Kurňa musím si dávat pozor, to víš úřední den, lidí hodně a já Vám musím odepisovat sešívky... ale máš pravdu tohle by se mi stávat nemělo

pro Gaži: vidíš, už jsme jako Juventus... No jo no kdo umí ten umí, a kdo neumí je SLÁVISTA

Dave:vykon se pise s "y".V Anglii psaly noviny,ze si Arsenal zatrenoval a zastrilel,ale kdyz ma takovyhle den,je schopny porazit kohokoliv na svete..jinak pry bude Sparta menit majitele..uz to nebudou Slovaci,ale Madari,pac kdyz videli jeji zapasy tak prohlasili,ze se tam motaji jak "Madari v kukurici"

dave:0 znamená že jelita hráli II ligu

pro Kanonyr: zase jedna ze zaručených informací???
jinak prý bude Slávia měnit název klubu.... Nevíš co je na tom pravdy, když máš ty zákulisní informace??? Její název prý bude Slávia 07...
Mimochodem, najdi si starší články co se psalo v Angli o Slávii... namátkou: druhořadý soupeř.... to je z těch lepších přízpěvků. Ale to bych nerozmazával....
pro Gaži: čoveče nějak nerozumím u tvého přízpěvku té 0??? co to je nultá příčka,to je nad jedničkou, což znamená že ten víkon v daném roce neměl konkurenci či co???

zasrani Nemci

Dave:preklad z nemeckych novin 7.12.2007:"Jen diky nemohoucnosti a zbrklosti hracu Leverkusenu se `vycpela`Sparta Praha drzela 2/3 zapasu asi jen diky tomu,ze hrala proti 10 lidem.Je treba ale na jeji omluvu poznamenat,ze se tento celek neda porovnavat s uspesnou Spartou z 80.let",,,ten cas ale leti

Dave:jsem materialista ,takže opravdu zlatá pravda.

Dave:Tak ted vyhodite trenera po dlouhodobe koncepcni praci a prijde jinej(napr.Tobias je volnej)a prijde mala hracska obmena(8 hracu) a vono to pude-Intertoto

Dave:Tak třeba namátkově liga rok a umístnění v tabulce.Tak nevím padesát let to není a Vaše Sparta zase špatně
Rok 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Sparta 4 6 11 8 15 0 13 14 5 10
Slavia 12 7 14 3 5 3 3 4 7 9
Pro Gaži: jo prosím Tě co to je za rčení "zlatá pravda" asi jsi chtěl říci "svatá pravda" viď??? Ale nevadí víkendové následky tě omlovají...

Pro Kanonyr: je fakt že u Kollara už jsem dlouho nebyl, asi tam budu muset zajít když se tam schází fobalové podsvětí

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52314
Dnes: 0
Online: 1

Dave:muj synovec hraje za mladsi zaky sparty a na zachode maji toaletni papir s napisy SlaviaSlaviaSlavia
SlaviaSlaviaSlavia