Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Souhlasím s Davem, naše liga je ubohost, vůbec bych se titulem z ní nechlubil Na zápasy se nedá koukat, rozhodčí jsou špatní, všechno je na prd. Už se tady nehádejte nebo získají titul Teplice. Když se dva perou, třetí se směje

pro Gaži: ještě mi řekni jména těch "odborníků" to by mě zajímalo...

pro Kanonyr: jo Slávie má nějaké učetnictví??? jestli ano tak pořád v červených číslech...

Prostě pánové, jedině čas nám ukáže, jak je na tom Slávia potažmo Sparta a celá naše "slavná" liga.
(podotýkám, že se na ligu nedívám, je to ubohost....)

Dave,gazi:panove tak za prve slovo "dluhy"je na Slavii minulost(viz ucetnictvi ve Slavii) a za druhe Brno zahralo v zaveru podzimu 3 dobre zapasy tak z toho nedelejme bublinu

dave:nečetl jsem ,nemohu uznat

tak nevím: já zase četl, že nejlepší fotbal hraje momentálně Brno, alo to asi také neuznáš

Mimochodem těch názorů je hodně a jsou někdy mimo realitu... a že nemáte dluhy? Tak to nevím, musel bych se zeptat Kanonyra, ten to bude vědět určitě

Svetovy zebricek klubu: Slavie 77.-79., Sparta 96.-98

Dave: tak nevím ale v sobotním tisku zase rozhovor s lig.trenérem a čoveče zase říkal že Slavia produkuje v naší lize nejlepší hru.....

Gaži: čoveče i když tam dáš pravěk, tak na tom budete pořád bídně a nepomůže vám ani svěcená voda natož Liga mistrů, viz dluhy 100 mil. děkuji

Poslední přípravný zápas ml.přípravky v tomto roce
Nové Hrady - Spartak Tr.Sviny 7:10
více článek v sekci ml.přípravka

Tak ucetni ve Slavii to spocitala:171 mil za prijmy v Lize MISTRU !!

gazi:ja kdyz slysel na Premiere Tor in Prag,tak jsem tusil ze je zle.Ale vcera jsem policil na pet zapasu a vyhra 120,tak je na pivo

kanonyr: no posledních 20 min.to jo.Ale hráli jsme na výhru a otevřeně,žádné bednění.Dalo se na to koukat.Lepší hra jak proti Arsenalu doma.

gazi:Koukal jsem vcera na sestrihy a asi kocka mys

gazi:A to zaridil jeden hrac,Pepi Bican

dave:Tak ta statistika za tebe

30 1SL/2SP
31 1SL/2SP
32 1SL/2SP
33 1SL/2SP
34 2SL/1SP
35 1SL/2SP
36 2SL/1SP
37 2SL/1SP
38 1SL/2SP
39 1SL/2SP
40 1SL/4SP
41 1SL/2SP

dave: Udělej ještě statistiku za těch 50 let jak rád používáš to se pobavíme

Dave:tak dnes nezapomen fandit Sesivkam

pro Kanonyr a Gaži a veškeré sešívky:
Něco trochu ze statistiky:
rok/umístění/SPARTA (SP),SLÁVIA(SL),BANÍK(B),LIBEREC(L)
93-93 1.SP/2.SL
94-95 1.SP/2.SL
95-96 1.SL/2.SP
96-97 1.SP/2.SL
97-98 1.SP/2.SL
98-99 1.SP/2.TEPLICE
99-00 1.SP/2.SL
00-01 1.SP/2.SL
01-02 1.L/2.SP
02-03 1.SP/2.SL
03-04 1.B/2.SP
04-05 1.SP/2SL
05-06 1.L/2.ML.BOLESLAV
06-07 1.SP/2.SL
1 MÍSTA: 10X SPARTA, 2X LIBEREC, 1X BANÍK A 1X SLÁVIA
ZATÍM DĚKUJI...

v KLS už zvoní konec šichty

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
davben:Nazdar Sigmo,ta nase liga neni tak uboha,co se hracske kvality tyce.Nemecka liga je nejhorsi za poslednich 10 let a je skoro porad vyprodano lidi fandi porad stejne.O nase hrace je porad zajem.Ten prujem kolem delaji jen rozhodci,delegati a svaz,takze je treba to rozlisovat