Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kanonyr: teď ale netuším jakého trenéra... Klementa???

Dave:Kazdy sveho stesti strujcem

pro gaži a kanonyr: tak co ten Dolejš v Dynámku. To je pecka. Přeju mu to, hlídat ho bylo dost na motorku, akorát v Písku budou trošku nasraný

pro Kanonyr: tak ty už také nevíš kam by jsi se nanominoval.... Ještě, že nemá mančaft Chválkov, to by jsi tam dělal kapitána

David:Jedu tam vyhrat.Je to za petatricitku Dynama,vse je pod smlouvou..

Kanonyr: ty tam jedeš rozdávat radost?? nebo jedeš kritizovat???

Dave:50km

pro Kanonyr: ve 2? jo pán si koupil helikoptéru??? či co???

Dave:Tak ja nakonec zitra dopoledne jedu na hal.turnaj do Freistadtu.Je to do 13 hod,tak ve dve jsem doma.

Dave:To jo,to jsem poznal,kdyz jsem vzal za kliku v "Dolicku".Jeste,ze se nenecham moc vyhecovat.

kanonyr: teď mi řekl Pepa, že to není závislost ale koníček....

Dave:No umne je to definice: "Kvileni kocek"

pro Kanonyr: taková definice není...

pro gaži: tak to byla rána pod pás... sám moc dobře víš, že o svátcích to bylo dost náročné a že byl hodně,hodně,hodně velkej důvod si zahřešit...

Nevim,jaka definice se pouziva pri konzumaci 8 dvanactek a 15 velkech koralek(takova "normalni sobotenka")

Dave: naposledy Tě to drželo o vánočních svátcích, pro oživení paměti

tak já mám vždy jenom žížalu

Parez:

Kdy jsem závislý?
O relativně bezpečném pití hovoříme do denní dávky 20g čistého alkoholu denně (u žen 16g, u mužů 24g). To odpovídá jednomu 12° pivu nebo 2dcl vína či 50ml destilátu. Za rizikové pití považujeme u zdravých osob již dávky mezi 20 – 40g čistého alkoholu denně. U žen tato dávka odpovídá jednomu až dvěma 12° pivům, 2 - 4dcl vína nebo 0,5 - 1dcl destilátu. U muže jde o vypití dvou až tří 12°piv, 2-6dcl vína nebo 0,5-1,5dcl destilátu.
Tato dávka neznamená nutně zdravotní problémy, ale zvyšuje se riziko jejich vzniku. U vyšších dávek hovoříme o škodlivém pití, jehož hranice je také dána zdravotním stavem jedince. Přítomnost tělesných chorob tuto hranici snižuje.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
Dave:spravne.