Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

gaži: no ještě že nejsou fota z průvodu, který táhnul k Vám domů.

pro gaži: no pěkná fota, hele ty jsi šel na ples z pohřbu či co???

V sekci fotogalerie nová fota z plesu

Kanonyr: no vždyť já vím, do tohodle souboje nejdu... Ale nezapomeň, že ty jsi před tím odrovnal mne... jo hoši každý má disciplínu v které dominuje

gaži: jo s kolama dej pokoj, to jsem zažil minulé úterý a je to parádička....

Dave:Prosim Te,dej od Gaziho ruce pryc,vubec se s nim nezkousej merit,mne oddelal v sobotu v suchym triku

gaži: jo Pařeza.... tak to by šlo... dej mi čas, musím potrénovat, moje fyzická kondice nedosahuje (ať dělám co dělám) té vaší

Dave: neboj nejdřív na Tebe nasadím Pařeza a já Tě dorazím v posledním kole

pro Gaži: nehecuj to, nechci Tě mít na svědomí...

Dave: přijď se proběhnout.Ukážu Ti zahozené tréninkové dávky

pro Kanonyr: no já byl v mládí chudokrevný tak jsem potřeboval doplnit červené krvinky...

Dave:No kamarade,ty jsi se taky nedrzel u zdi,"Vyber z hroznu" musim ted z Moravy zas objednat paletu

pro gaži: tak tady někdo žije z minulosti....

gazi:Tak pan byl sportovec roku??A ze by jsme to zpetne oslavili?

kouč:V úterý nejspíš nebudu,po pátéční a sobotní tréninkové dávce mě musí nosit do schodů a postele

něco z tisku

Letos se nám na více než čtyřech stovkách došlých hlasovacích kuponů objevila jména 87 sportovců a sportovních dvojic, kteří v právě končícím kalendářním roce hájili barvy některého z klubů na Českokrumlovsku.
Podruhé v historii ankety se celkovým vítězem stal fotbalista Spartaku Kaplice. Ve stopách kanonýra Jana Gažáka (vítěz 2. ročníku – 1998) jde a po loňském stříbru konečně až na příčku nejvyšší vystoupal pilíř zadních řad Spartaku Karel KRŮČEK.

Kanonyr: slovo práce není ve tvém repoetoáru...To já a Mára víme co je to makat rukama

Kanonyr: tak hodně zdaru, a ozvi se. zatím ahoja

Dave:A vubec,nevyrusuj porad,mam moc prace..

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
gaži,dave: jo jinak včera volal přítel z Dnes a musíme dát dohromady na co tedy pojedeme.