Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jary: již jednou ti byl dán souhlas ale nějak se ti rozklepaly kolena

muzu se zeptat jestli by slo za vas hrat fotbal? nebo spis zacit u vas s fitbalem ale sem uz starsi hral sem ho a ted bych ho chtel zkusit znova ..

Dave:Rikam,podle krivky to tipuju.Byly tam ruzne krivky,ale ta o ktere je rec neni jeste ve stadiu rozpoznani pohlavi,takze musite prijit za dva mesice

pro kanonyr: no já když byl u tebe na návštěvě, tak jsi měl 2 litry vína a nic jsi neříkal

gazi:Jen at chodi na pravidelne prohlidky,fotku jeste neumim.Ja jen tipuju,pokazde u toho mam 2dcl cerveneho a zatim to vychazi..

kanonyr: já to rozkřiknu ,ře nemají chodit na ultrazvuk ,to stojí prachy ,ale rovnou za tebou

gazi:Tak to si dam jednu koralicku na jeho zdravi

kanonyr:já si myslím že oslava bude doznívat někdy v neděli v podvečer

Tak Jendovi Novych VELKA GRATULACE!!4.10 kg??To bude zaloznik jako remen!Jeste,ze nemuzu byt pritomen oslave..

Jenda Nových má malého Jeníčka. Dnes ve 4:20 hod.Váží 4,10 kg a jsou všichni fit.Gratulujeme!!!!!!

Kanonyr:datum narození a hned pod to číslo učtu.Moc divné.Prachy jsem vybral a dal domů pod polštář

gazi:Voni taky museli davat r.c. a c.OP kvuli identifikaci listku na Euro?

Tak jsem odhlasoval za 1.-3. misto v konecne tabulce pro Spartak i s nejlepsimi fanousky na tribune..

pro gaži: já jsem si nepotykal to ti dříve narození...

Dave:Tak tak,a sex az po svatbe,tak to ma byt

Jo potykání

pro Kanonyr: sobota byla ve znamení seznamování a následného potykání

gazi:Odpovim si sam,je to moucha,ja uz jsem slepej..

Dave:prej v sobotu tislkovka a seznamka u Zara..

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
gazuiTak tady se vam hlasi novy clen do muzstva a ty ho takhle odrazujes