Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kopl to nártem,tenhle kop ovládám také. Používám ho při bekovkách,ale mě padá balón prudce až za půlkou

pro kanonyr: no jo ale Káva je jinej formát

Dave:Ten gol by usel,ale je to chyba golmana,tohle by Kafe chytil do teplejch

pro MaraN: ty jsi tak sladkej že bych ti i věřil...

pro dave: vše v počestnosti a v zájmu klubu a samozřejmě i TJ

pro MaraN: hošíci vy se nám tady ale vybarvujete

pro MaraN: jo jo máme tam nějaké talenty z řad TopGunu...

gaži: kdyby jsi měl chvilku až přijedeš ze zaměstnání tak se zastav na městě ju kloučku dík.

Dave: dobrá fotomontáž

pro kanonyr: číhal jsi ten gól Ronalda??? je na idnes. tak se podívej. to je neskutežný...

pro Kanonyr: čekal jsem že zápas bude vyhecovaný, prý je to tak vždy, ale prvních 20 min jsem z těch urážek a neustálého řvaní byl dost vedel, pak jsem to přestal vnímat...no hlavně že už s nima zase dlouho hrát nebudu...

Dave:To Ti rad verim,protoze tam negramotnost dobre zasel jiz odvolany trener byvaly golman Jarda Hule

pro Kanonyr: čoveče co k tomu říct, je třeba nepodceňovat ani "pouťová" utkání a opečovávat píšťaly celý rok...

Dave:Co s tou Zlivi 3:3,neslo to?

gazi:A tech narocnych jednani o vikendech,ktera se casto protahnou i do noci(2 strany se nemuzou shodnout na postupu a podminkach atd)pak clovek padne za rozbresku do postele uplne vynervovany

vedoucí je vedoucí..

gazi:Ty to mas vychytany,na tebe si nikdo neprijde

jary:pro oživení naše poslední korespondence z listopadu.

Jo určitě se ukaž. Halu máme ve Svinech u hřiště naproti Gamě. Kde jsi byl registrovaný naposled?
Jan Gažák
vedoucí střediska
KLS Elektro spol. s.r.o.
Novohradská 99
370 08 České Budějovice
DIČ:CZ 450 23 166
mobil: 775 663 270
fax: 387 241 580
tel: 387 240 982
-----Original Message-----
From: jaryk.o@seznam.cz [mailto:jaryk.o@seznam.cz]
Sent: Monday, November 26, 2007 7:35 PM
To: Jan Gažák
Subject: Re:TJ Spartak Trhové Sviny
muzu se teda prijit ukazat na zkousku jo? ta hala je v budejcich? jestli co tu je napsano je spravne

rozklepaly? aha! nerek bych. v meilu sem mel ze mate trenink v budejcich v naky hale.. tak se teda hlasim znova

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
Mara: sice jsem na roztrhání ale kolem půl čtvtté zajdu na skok