Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kanonyr | 08.02.2008 8:40
MaraN:Porad vykonavas funkci?Tebe vybor podrzel?
Osobní profil MaraN | 08.02.2008 8:39
V sekci ml.přípravka přidány kompl. výsledky 1.kola nadstavbové části turnaje na SKP ml.přípravek + tabulka před posledním kolem
Osobní profil Kanonyr | 08.02.2008 8:30
Dave:Co ta Sparta s Nitrou 0:0?
Osobní profil oizo | 07.02.2008 20:19
Zdarec všichni tak jsem se k vám taky přidal
Osobní profil Kanonyr | 07.02.2008 8:00
gazi:Jak to vypadalo vcera?Ten blaznivej Polak tady si chtel vsadit dve centa na prohru Polaku,tak jsem mu to rozmluvil a dneska uz mi dekoval
Osobní profil Gadin | 06.02.2008 14:52
Parez:Pavle nandej jim to,ukaž co v tobě jééééééééééé.
Osobní profil Dave | 06.02.2008 10:10
pro Parez: nepochopil jsi princip diskuze... opakuji, že se může zapojit každý... jestli se hlásíš u pc tak to nikdo z nás nemůže vidět a tudíš tě nemůžeme vyvolat , prostě Pájo, jsi živel
Osobní profil Parez | 06.02.2008 9:36
Dave:takhle jsem to nemyslel.když diskutujete vy tak se vám do toho nebudu vtírat!až se budu chtít do něčeho zapojit tak se přihlásím!!
Kanonyr:va Spartě je všechno při starém jen že se připravujem tvrdě na obhajobu titulu ale jak vidím ve Slavii už montují první sedačky
Osobní profil Kanonyr | 06.02.2008 9:35
V úterý krátce po třinácté hodině si byl sedačky prohlédnout slávistický záložník Vladimír Šmicer. Stejný typ sedaček, na kterých budou sedět diváci v Edenu, je nainstalován například v hledišti stadiónu v Gelsenkirchenu, domovském stánku Schalke 04.
Osobní profil Kanonyr | 06.02.2008 9:30
V novém Edenu jsou již nainstalovány první sedačky. Prvních pět set kusů připevnili technici v úterý. Stalo se tak přesně o rok později, co byl nainstalován první sloup stadiónu. „Začali jsme na východní tribuně, pokračovat budeme na severní a jižní a nakonec přijde na řadu západní, tedy hlavní tribuna,“ řekl v úterý Miroslav Pecen, zástupce společnosti SEDA Sport, dodavatele sedaček.

Osobní profil Kanonyr | 06.02.2008 7:57
Parez:Ja nemam na to cas,jsem porad na nejakych diskuzich .Co je noveho ve Sparte?
Osobní profil Dave | 06.02.2008 7:31
pro Parez: pro upřesnění, do diskuze se může zapojit každý kdo je registrovaný... myslel jsem, že to víš.. Nebo jsi čekal na zvláštní povolení??
Osobní profil Dave | 06.02.2008 7:25
pro Pařez: ok, tak já jsem teď psát nebudu a místo mně začneš diskutovat ty jo??? docela se na to těším... tak Pájo, je to na tobě a na tvé vytříbené komunikační schopnosti
Osobní profil Parez | 06.02.2008 7:20
Dave:a o čem bych měl diskutovat když tu diskutujete ty,gaži a kanonýr a nekdy mara!!a noviny si nekupuji a až bude něco vhodného k probírání neboj ozvu se!!!
Kanonyr:nepotřebuji se koukat na PC na hanbatý ženský jestli ty to děláš tak pokračuj
Osobní profil gaži | 05.02.2008 22:45
Gadin:největší hacker co znám
Osobní profil Gadin | 05.02.2008 16:38
gaži:Tak jsem tam konečně dostal obrázek.Jsem já to ale hlava.
Osobní profil MaraN | 05.02.2008 14:58
kanonýr: no přesně
Osobní profil Kanonyr | 05.02.2008 14:03
MaraN:To asi Renatka mela o tebe strach,uvedomila si co se mohlo stat a ted si Te vic vazi,hycka a na rukou nosi..
Osobní profil Kanonyr | 05.02.2008 14:01
Parez:Kdyz mas tolik litani a listujes v PC ty hambaty skolacky,tak si aspon uzamnkni svoji "pracovnu" Prej uz Te tam nacapali chlapi z dilny u tzv "virtualni souloze"
Osobní profil Dave | 05.02.2008 13:53
pro MaraN: tak hošíku na to zapoměň, že nebudeš pít, nikdo neříká že se musíš vyškrábnout jako v sobotu, ale s nějakou vodou na mne nechoď maximálně s ohnivou, tu si dáme
pro Parez: nemáš čas diskutovat, ale číst to můžeš... nebude to spíš tím že jsi si nekoupil noviny a nemáš z čeho okopírovat názor???
pro Kanonyr: mimochodem hodně dobrá připomínka s tím výborem...

Kategorie: fotbal

Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery