Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pro Gaži:udělej si žízeň na zítřek jsou již připraveny náboje.Ne že se zhulákáš kdo to bude ráno čuchat.

Kanonyr:dnes to bude radost,samá radost

gazi:Doufam,ze t.jednotku dneska zase nepovede asistent alias Petrzela

Parez: a jednou tydně můžeš do kanálu do Borovan

Parez:Ze Sivoka Ti zbyde akorat ten dres,abys mohl chodit svinenskyma kanalama

Gazi a Kanonyr:jsem zvědavej jak se teda vytahnete proti anglanům?a budu vám fandit!ale aby jste nedopadli jako na procházce na Arsenalu

Kanonyr:říkam ,že kroutili hlavou a bylo jim úzko z té ofenzivně laděné hry.A při pohledu na naší lavičku někdo dokonce volal a rušil let,ze slovy že se zaměří radši na ligu v anglii

gazi:Psali,ze jeden z nejlepsich na hristi byl Cerny z Dynama

Jinak Sparta nemá čím překvapit.Snad jenom pan Řepka by něco mohl vymyslet nebo ,,král Prahy'

Parez: Takže kauč Jarolím trochu mlžil

parez:S Kladnem tam seděl celý zájezd anglánu a psal poznámky jak o život.A hrozně kroutili hlavou a vůbec se nesmáli.Jo a nad nima seděli pozorovatele našich dalšich soupeřů po kohoutech

Parez:To neni dobry,to je pravda

Dave a Kanonyr:tak jsem tu

Dave:Neboj,na treninky ho bude vodit maminka,a ta vam do toho asi mluvit bude...Jo a Sparta hrala doma,takze taky"dobrej bodik"

pro Kanonyr: Sparta nevím... neviděl jsem... každopádně bodík z venku dobrej

Jinak se těsím na Kanonyra juniora... a doufám že senior bude jezdi povzbuzovat

MaraN:Kluk je po mamince,takze ani pivo pit nebude

Kanonýr: na jaře hlavně musíme udělat nějaké body abychom se udrželi. Neboj on to zvládne a jesli bude po tobě tak máme nového tahouna.

MaraN:Mate vysledky jako hrom,to je bomba!Na jare pujdete ale malinko dolu,zacne asi muj kluk

Kanonýr: žádná funkce nikdy nebyla jen osobní zájem o přehledu výsledků našich svěřenců

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1
hlásím se do života, dnes večer v hale