Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
pro gaži: souhlas dopoledne máme turnaj na Hradech.
gazi:Jediny lupeny,co mam dnes povoleny je pexeso s detma..

mara:mám pro tebe EZS. Zítra montáž ale až odpoledne páč dnes
......x 12 
pro kanonyr: čtu a směju se jen tak do něj do jelita sparťanskýho

Dave:Nejaky brevinka??? Tvoje typicka spartanska mlha ti nedovoli videt veci ostreji a zretelneji
.Precti si tottenhamske listy covece!Z hlavnich titulku uvedu priklad "cervenobily uragan" nebo "prazane tancili v rytmu polky a domaci se jen divali".Slaviste zanechali na ostrovech velmi dobry dojem
.Holenku cti anglicky tisk a budes v obraze
.Jo a "pro lidi" jak ty rikas jeden priklad za vsechny: "cca v 82 min zapasu byl prevezen fanousek z Tottenhamu na aaro vinou velkeho stresu a rozruseni z utkani"
Tolik z angl.tisku

dave: čtí co píší záběry TV ,to sou ty obrázky jak se hejbaj ne články z tisku

pro Pařez: jak to vidí pan Pařízek??? Jestli teda něco vidí...

pro Gaži: slávie tyč, Tottenham nějaké břevínka... no ti říkám, pro lidi
bodík krásnej 
pro Gaži: čoveče, říká Ti něco slovo internet???

Dave:ty okatě,vždyť ještě nebyl ani jeden TV záběr ze zápasu tak ještě brzy na soudy myslím teda

pro Kanonyr: to každopádně máte, ale každý ví (i Jenda), že dobré vztahy se musí udržovat...
Ale je fatk, že to angláni dělali moc okatě... bylo to něco pro lidi a pro sebevědomí Slávie... což je dobře
tak jen do mně klucí sešitý.... 
pro Gaži: no no no, slávistický červi lezou z děr...

kanonyr: to vis dada jak nevystrčí nos mezi kamiky,tak vůbec neví co se děje a pleká ze ,,zaručených zpráv co slyšel"

Dave:Kozy sem netahej,tohle je chlapska hra
A co se tyce majitele,tak jsi trosku zaspal
my uz mame pres pul roku majitele z CR,tudiz odvadime dane do ceske poklaadnicky
.Ale ten vas slovensky boss si bral nejakou madarskoruskoslovenskou modelku a veselka stala podle bulvaru 8 mil.slovenskych dinaru

pro Kanonyr:jo jo slyšel jsem, že to bylo domluvené na plichtičku, přece jenom stejný majitel nemůže dopustit aby se opakoval "Cirkus Humberto" v podání Slávie na Arsenalu...
jak se říká: VLK SE NAŽRAL A KOZA ZŮSTALA CELÁ.... 
Dave:Tak psali o zapase Tottenham-Slavia,ze se anglicanum jeste dnes toci hlava z toho kolotoce
.Bylo to jak rika gazi "vo tecku" 
pro Kanonyr: já jsem se šel o poločase nadýcht čerstvého vzduchu, nějak se mi z toho fofru točila hlava

Dave:Vcera kdyz jsem videl opet ten Arsenal,tak se musim vzdycky ptat jak ti chlapci trenuji a co jedi
.Chytaji me krece a to se na to jenom divam

pro Kanonyr: hrajeme jako Mexico 1-3-3-4
pro lidi 

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52314
Dnes: 0
Online: 1

kanonyr: tak to jsem rád ,neberu nic velkýho