Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Dave:"Bysme" je cestinarsky dobre

pro Kanonyr: nemáte v práci nějakou oslavičku??? Bysme... schodit...

Dave:Tam bysme se meli vejit,akorat Gazi musi trosku schodit

pro Kanonyr: nechám si poradit od makáče tvého formátu...

Dave:Je videt,ze jsi nikdy nedelal rukama,jinak bys vedel ze rudlik uveze i 250 kg

pro Kanonyr: tak to by byla podívaná, ale nevím jestli má rudlík takovou nosnost...

Dave:Aby jsi se jeste nedivil az to rozbalime s Gazim jako zabijacke duo v utoku

pro Kanonyr a Gaži: pěkně si tady notujete vy dva důchodnci...

gazi:chce to vic odpocivat! Uz nam neni dvacet..

kanonyr:v neděli bylo 20 stupňu tak se mi plašili hormoni z toho jara a říkali nemazat

gazi:Ty jsi cekal s mastickou az pujde Euro pod 25,-kc a proto jsi se nemazal? Neni to skoda?

Tak dám jedničku teda ,když je ten žák tak slyšet

gazi:Pro takove pripady jako jsi ty vyrabi specialni typ masti s pridavkem sadry,ktera svalik pekne zafixuje

Pripravny zapas 26.2.: obe muzstva v plne sile testovala i hrace z lavicky (nejvice byl po cele utkani slyset host.trener Zak) Dynamo Dresden(III.liga)-Siad Most 5:0 !!

kanonyr:kup mi prosím v zahranici mastičku.V neděli jsem nemazal a sval zase natržen

davben:Na cinkani dukatu slysi i v Olomooci,takze budou hrat v obrane proti Sparte opet zleva: Nedosah-Upadl-Podskocil-Ukloulzl a v brance bude Jajdu!

pro davben: to je docela dobře možné..

Dave: Však ona se hra o titul zase odmotá po pondělní prohře Sparty u nás v Holomóci

pro Gaži: chtěl upozornit na historicky první uznání kvalit soupeře a nehledání výmluvy...

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 2
Pro Kanonyr: čoveče tak to mám jinej slovník