Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dave | 08.04.2008 9:02
pro Kanonyr: o průběhu zápasu na Hluboké s Milevskem mám jiné info... penalta prý byla chybně odpíkaná jen jedna, ale zase jednu regulérní odpustil ve prospěch Hluboké... tak já fakt nevím...
Osobní profil Dave | 08.04.2008 8:59
pro Gaži: neměl jsi těch zelenejch včera nějak moc??? je třeba přestat chlastat a být realista
Osobní profil Kanonyr | 08.04.2008 8:50
Ja bych letos nevyhlasoval mistra vubec,pac Sparta i Slavie hrajou velkou tuzku! Dal bych pohar jen tak cvicne do vytriny nove areny v Edenu..
Osobní profil gaži | 08.04.2008 8:23
Tak jsme dali jelitům sparťanským čuchnout ,aby je ta liga ješte bavila a nehrály tak bez jiskry Jinak pohár za mistra ligy zvedá v červnu SLAVIE páč ruďochy ztrapnila na letné 0:2 a doma pohlídala bod 1:1
Osobní profil Kanonyr | 08.04.2008 8:04
Gratulace vsem Spartanum! Nepromenit dve pentle je vec nevidana a trestuhodna .A korat nevim (soude podle poslednich dvou zapasu)jestli Kalivoda opravdu kope za Slavii
Osobní profil Mišut | 08.04.2008 0:56
Ten Krbeček nechytá nic
Osobní profil Parez (neregistrovaný) | 07.04.2008 21:04
musite slavisti umět kopat penalty když nedáte dvě to je moc špatný!!sparta první děkujeme!!
Osobní profil bebe | 07.04.2008 19:35
ještě někdo řekne, že má Slavia dobrej mančaft, a dostane přes držku
Sparťani, 1. flek je prozatím váš
Osobní profil Kanonyr | 07.04.2008 11:57
Hosi hlavu vzhuru a nebavte se o pistalach po telefonu,jsou napichnuty ,maji usi vsude! Musite vsude rikat,ze piskaji vyborne..
Osobní profil Kanonyr | 03.04.2008 11:18
gazi:A to zas jo,akorat v hadrech je je 5kg rybiny a 4kg hnoje.Ale u vas na "katovne" to nejni asi take zadny parfem..
Osobní profil gaži | 03.04.2008 10:45
torjäger: tady také padá voda ,takže tréninková jednotka bude v blátě: Ale důležité je chuť ji odjezdit po zadku
Osobní profil Torjäger (neregistrovaný) | 03.04.2008 8:18
gazi:Ty se mi divis? Vcera celej de lilo a trenin byl po kotniky ve vode a dneska roztahnu roletu a je tu zase snih! to uz je velkej napor na psychiku...proto tomu asi dneska ujedu do Kancikova
Osobní profil gaži | 02.04.2008 22:20
bebe:Na Rejtech v ďolíčku,tam jsou kluci jako doma
A jinak jsi rád že už nemusíš na hokej že? Páč my také
Osobní profil bebe | 02.04.2008 21:21
gaži nebo davben: kde hraje v sobotu béčko? Na Rejtech nebo prej ve Slavči? Chci jít na pivní procházku, tak abych nešel pěšky do Slavče.
Osobní profil gaži | 02.04.2008 20:18
chlapáci pište si někdo s tím kanonýrem, nebo mu nebudeme za chvílku rozumět
Osobní profil Kanonyr | 02.04.2008 8:47
هددت الحكومة الإندونيسية بإغلاق موقع يوتيوب. الإلكتروني داخل أراضيها ما لم تقم الجهة المالكة بإزالة الفيلم الهولندي المسيء للقرآن الكريم، في الوقت الذي شهدت إندونيسيا وماليزيا مظاهرات ندد المشاركون فيها بالفيلم وطالبوا بمعاقبة المسؤولين عنه
Osobní profil Kanonyr | 01.04.2008 16:49
Paní Novákové přivezli uhlí.
Vykloní se z okna jen v podprsence a ptá se, co to bude stát.
"Dvanáct stovek, paničko."
Paní Nováková vyhodí kozu z podprsenky a ptá se:
"A nějaká sleva by bejt nemohla?"
"Kdepak paní, to nejde."
Jde tedy dolů jen ve spodním prádle, otevře, začne se nakrucovat,
popotahuje kalhotky, až jí jsou chloupky vidět a znovu škemrá:
"No tak, chlapci, pojďte na skleničku, dohodneme se na ceně."
Ne, ne, paní Nováková, to nepůjde. My už jsme dnes projebali tři fůry...

No no a vo vo vo tom to je...
Osobní profil gaži | 01.04.2008 14:25
hošani nechte toho chlastu ,nedělá to dobrotu.Hlavně druhý den Ale dneska si dám také u hokeje.Babi trénink také nemají psal fráňa
Osobní profil Dave | 01.04.2008 13:36
pro Kanonyr: tak to já jsem asi také pod vlivem... vidím to úplně stejně tak to já se zastavím... vínečko Dáda rád.. moc rád
Osobní profil Kanonyr | 01.04.2008 13:18
Dave:mam tam ekskluzivni vinecko,tak se zasav nejak as pudes vokolo.. a sunsisku od pana Gaziho

Kategorie: fotbal

Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 1

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery