Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Gazi,Dave:Tak Viktor Lavicka,ktery byl u nas na Lavicce prestoupil na Lavicku do Trebone
3x Lavicka to je masakr..

Gazi,Dave:Tak Viktor Lavicka,ktery byl u nas na Lavicce prestoupil do Trebone na Lavicku..
.Trikrat lavicka.. to je masakr

pro davben: ne ne ne, díky, pomoct nepotřebujem, Ondra Kolářů taky zvládne dost, rodinu máme velkou, dyť je to jen 40 piv. No a přihřál sem si polívčičku a budu v novinách vyfocenej s tátou, jestli se jim teda na tu fotku vejdu. Tak jsem vám tam v těch novinách rezervoval místo na další kola..............40x

pro bebe: Tak to gratuluju
Kouknu na to doma do novin. Nulu dával dobře, kdyby ten trouba rozhodčí písknul tu penaltu za ruku
Když táta alkohol nepije, rádi ti s tím všichni pomůžeme 
pro Davben: Beny, koukals na TIPLIGU? Takhle se tipuje, ne teda jako já, ale jako můj táta. Už mu volali, zítra jedem pro soudek STAROPRAMENU. Tak konečně taky vyhrál a to dával na Olešnici - Sviny nulu, kdyby dal 1.......... Uvidíme dál, abysme ty soudky stačili pít
PS: táta nesmí alkohol! Kdo to asi vypije?

pro Dave,Gaži,Tisík: tak máme vstupenky také na čtvrtfinále jestli ty jelita postoupí jen se modlit aby to hráli ve Vídni

pro Kanonyr: no mastiček je dost, ale už nějak nezabírají....

pro Kanonyr: no uvidíme, uvidíme jak to všechno dopadne...

Dave:Asi jo,az budu hrat za Borovany
.No...mozna,ze nejaka zazracna masticka se objevi treba...jak rika Brückner,je to necitelny 
pro Kanonyr: tak to je škoda... a já se na tebe tak těšil....
tak to už se potkáme opravdu jen ve Svinech

Dave:Tak s Klimicem a to je to samy.
Jinak v sobotu nebudu,takze prijdu o zvyseni hladiny adrenalinu v krvi

pro Kanonyr: tak to jo...
každpádně jsem nemluvil jsem s Julou....

Dave:Ja vim.Jula je zvykly z Bavorovic na penalty.Akorat zapomel,ze to nebylo v sobotu v 10.15 a penalty byly na souperove strane

Pro Kanonyr: tak to jo... mě bylo divné, že říkal úplně něco jiného než ty

Dave: No Jula byl zahlcenej,pro nedostatek kysliku spatne videl a proto ta spatne podana informace.Nesmis se chytat kazde dezinformace

pro Kanonyr: já jen že mi to psal hráč Hluboké, tak byl asi zaujatej....
ono na hřišti je to vidět hůř než za lajnou 
Dave:Holt za penize v Praze dum! Jsou mancafty,ktery kopou za sezonu 15 penalt,a pak jsou jini kteri kopou jednu..

Dave:Tak o tom se nezminuju,kdyz ji nepiskl ne?
.Jinak jestli jsi videl film Obecna skola,tak vis ze:dotaz zaka:"Pane uciteli,piska se penalta pokud byla ve vapne ruka nastrelena?" odpoved:"Pokud byla nastrelena,tak v zadnem pripade."
.A pri te druhe penalte,kdy mel ruku prilepenou na tele,tak jsem videl 150 takovych rukou neodpiskanych 
Dave: všechno je možné,zelených bylo málo páč třetí jasnou penaltu nepískl

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52314
Dnes: 1
Online: 2

pro Kanonyr: třeba v Třeboni zakládají "B" team...