Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pro ALL: 1 jarní mistrovské utkání ml.přípravky.
Hrdějovice : Spartak Tr.Sviny 3:0 (1:0)
více článek viz sekce ml.přípravka.

Kanonyr:a na jak dlouho se uzdravil Smicer

Parez:Tak se nam uzdravili Svento i Smicer a ted uz je to jenom o spanile jizde za titulem..

Dave:Aspon vidis,jak to meli tezke fotbalisti jako Paul Gascoine,Tony Adams,George Best apod..

Kanonyr: tak ty jsi byl také jiný kalibr

Dave:No ale rozhodnul jsi derby brankou,takze jsi asi byl pouzitelny.Ja v sobotu vecer ledovani...rozborka zapasu na videu,par poznamek a po 22 hod vecerka.Ale kdyz jsem byl v tvem veku,tak jsem si tam vrznul jeste hokej mezi dva fotbaly a splachnuti..

pro Kanonyr: no jo no, večer jsem zapil prohru a musím podotknout, že dost kvalitně

Dave:Tak voni stihli dve derby za vikend i sobotni splachnuti do pisoaru?

Pro MaraN - tak Máro, jak to v těch Hrdějcích dopadlo? Výhra?

pro Kanonyr: no já jen doufám, že už to není domluvené předem....

Dave:A ja to doplnim..doufam,ze pistaly budou regulerni a neprobehne zadna zasilka

pro Kanonyr: podle toho na jaké straně bude to vítězství...

Dave:Tak uz jsi pripravenej na sobotni vitezstvi?

Po vcerejsim Uefa krimi utkani mezi Getafe a Bayernem zaznamenano v Nemecku nekolik infarktu..presny pocet zatim neni znam..

Dave:

Pro kanonyr: těším se na tebe

Dave: To zcela jiste,ale hriste budete mit asi zvorany

pro Kanonyr: tak to je pro nás jedině dobře

Dave:Sice oslavi v cervnu kulatych 40,ale fotbalem stale zije..Jinak stav neskutecnesvalnatemuskulatury se lepsi..

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 0
Online: 3
pro Gaži: jak jsme spolu mluvili o májce, tak bylo by spravedlivé kdyby jsme na hřiště mohli tentokrát my, jestli by vám to nevadilo. Vloni jste tam byli vy, tak co si to letos vyměnit. Já čekal jen jak budu mít službu, tu nemá, tak bychom chtěli jít tentokrát na hřiště my, když máte možnost vy jít ke Kollarovi, souhlasíte? Ja myslím že jo..................