Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Gratulace vsem ke 3 ziskanym bodum s lidrem tabulky.Jen tak dal!

Dave:Ty ne ze bych chtel brecet,ale uz to nejni co to bejvalo..uz me poboliva skoro vsechno,poznam podle bolesti jake bude pocasi a kde je sever,holt je to realita

pro Kanonyr: ty máš na to nárok

Dave:Ja se uz jen tak produciruju.A na treninku si vystrelim

pro Kanonyr: nestřílím??? tak to nevím... asi mi vedeš statistiky, mimochodem u nás si nechal také střelbu v kabině viď??

Dave:Ty ale vubec nestrilis tak co se stalo?

pro Kanonyr: to víš z penalty to se to dává

ale znáš to, když to sedne....

Dave:Poceem,voni pisou ze jsi skoroval s Kaplici krasnou strelou z dalky...

pro All: Spartak Trhové Sviny - Malše Roudné 3:3
další mistrovské utkání naší ml.přípravky s vedoucím celkem soutěže, chlapci odehráli srdcem za nepřetržitého deště a scházelo málo k zisku tří bodů.

Sparťani, doufám že jste čuměli na fotbal, i takovej Ronaldu v milionářský soutěži si dovolí nedat penaltu, tak proč bysme si to nedovolili my doma, že jo...........

pro Gaži: máš pravdu viděl jsem je 34 minut, druhého poločasu, ale i tak jsem se bavil jak "reprezentant" Pudil chytá "důchodce" Verbíře... to je hráč

pro slávisty:pánové sledovali jste toho plešatýho strejdu jak kolem vašeho rychlonohého Pudila jezdil na motorce

dave:vždyť jsi se nedíval na zápas ,tak jak můžeš hodnotit čoveče

pro Kanonyr: no já vím

Dave:S tebou neco planovat to je jako chodit s vohankou na gynekologii

pro bebe: včera Slávie hrála hrozně a mimochodem to co předvádí pan Pudil je strašný....

Pro Kanonyr: v sobotu hlásím zranění...

pro Gaži: čoveče jestli ten titul nevyhrajete tak jsi u mně mrtvej slávista

Dave:V sobotu teda jako co?Potrebuju zavazne potvrzeni

Pro Gaži: jsem v sobotu teda zvědavej. No a pan Štojdl si veme Vorla a šupem zpátky do sparty..............

pro gaži: přesněěěěěě

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 1
Online: 2
Tak dneska velká akce na hřišti