Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
Dave: a co jsem měl psát ,vysledek jak je zřejmé znáš.Stačí pogratulovat mistrům a jedeme dál

hele, zítra hrajeme se švédama od 19.00 hod, nechcete přijít na hřiště na hokej a zkusit zase vsadit? Dejte mi kdyžtak vědět na 606 381 038, gaži - zjisti a dej mi vědět

pro Gaži: že jsi sem nepsal po zápase Slávie - Žižkov (tuším 0:3...) ???Tipický příklad slávistického červa....

oizo: LM to je pravda,ale koukni se kolik let se díváte na pohár na jaře na Slavii a koušete si nechty neboť už jste v pohárové evropě dohráli v listopadu Nicméně je třeba gratulovat mistrům a s pokorou začít přípravu a makat ,letos myslím že někde na Šumavě

gaži (a ostatní sešívky): I když s Ostravou výsledek svědčil o prohře, tak my vyhráli a to tím, že jsme se zbavili naší koroze (de)Bílka a nebyl bych tak divoký s těma létama, zrovna vy by jste mohli počítat mnohem víc kolik let jste koukali na Ligu mistrů jen v televizi nebo kolikrát jste brečeli věčně druhý

Tak mistr je tu SLAVIA
Jinak pro pana Řepku máme permici do EDENU na 15 let,samozřejmě zdarma
To je přesně tolik ,kolik let budete zase koukat na špic jelita sparťanský

davben:Tak na Eurosport com je referat ze zapasu v Malontech a hostujici hrac Benes pry vstrelil nadhernou branku a doslova vymetl neskutecnou ranou sibenici!

Banicku myy jme s tebooou,,neopustiiime teee...
gaži: Šetřit síly můžou, ale Dynámko je přejede, bude loučení se Strakou a dokážeme si, že v první lize jsme právem.

200 000,- korunek, to by byl mejdan! Není lepší vzít 200 litrů a hodit je Bestovi do ksichtu? Jen tak dál hoši............ Prej - nechtěl jsem mu ublížit.....
Tak si zase spartička teda podala stížnost na sudího...

Olomoc ať šetří sílu na černý kuže na poslední kolo

beny: kurna musím vymyslet lepší kvíz

Jinak dnes asi pomůžeme Spartě a Řepkovi, protože na horké půdě v Olomouci se nevyhrává
Jedině, že by to čaroděj Vaniak nějak zařídil 
Tak se toho ujmu já, že by ŘEPKA?

mám pro Vás hádanku.
přišel,hodil,odešel ....kdo je to?

parez: a víš že jsem hádal že to jsi ty
Ten tvůj styl je nezaměnitelný 
pro all: doufám, že to dneska klapne a také se ukážu na akcičce...
pro Pareř: ne, že dorazím v 21:00 a ty už mne nepoznáš!!!

gaži:nebyl čas se přihlásit a chtěl jsem vidět kdo se první chytne
tak v 6 jsem tam!!musíš se přihlásit nebo podepsat aby bylo ponětí o co GO

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52314
Dnes: 1
Online: 2

Bebe: ten hokej je jasná věc