Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Dave: a co jsem měl psát ,vysledek jak je zřejmé znáš.Stačí pogratulovat mistrům a jedeme dál

hele, zítra hrajeme se švédama od 19.00 hod, nechcete přijít na hřiště na hokej a zkusit zase vsadit? Dejte mi kdyžtak vědět na 606 381 038, gaži - zjisti a dej mi vědět

pro Gaži: že jsi sem nepsal po zápase Slávie - Žižkov (tuším 0:3...) ???Tipický příklad slávistického červa....

oizo: LM to je pravda,ale koukni se kolik let se díváte na pohár na jaře na Slavii a koušete si nechty neboť už jste v pohárové evropě dohráli v listopadu Nicméně je třeba gratulovat mistrům a s pokorou začít přípravu a makat ,letos myslím že někde na Šumavě

gaži (a ostatní sešívky): I když s Ostravou výsledek svědčil o prohře, tak my vyhráli a to tím, že jsme se zbavili naší koroze (de)Bílka a nebyl bych tak divoký s těma létama, zrovna vy by jste mohli počítat mnohem víc kolik let jste koukali na Ligu mistrů jen v televizi nebo kolikrát jste brečeli věčně druhý

Tak mistr je tu SLAVIA

davben:Tak na Eurosport com je referat ze zapasu v Malontech a hostujici hrac Benes pry vstrelil nadhernou branku a doslova vymetl neskutecnou ranou sibenici!

Banicku myy jme s tebooou,,neopustiiime teee...

gaži: Šetřit síly můžou, ale Dynámko je přejede, bude loučení se Strakou a dokážeme si, že v první lize jsme právem.

200 000,- korunek, to by byl mejdan! Není lepší vzít 200 litrů a hodit je Bestovi do ksichtu? Jen tak dál hoši............ Prej - nechtěl jsem mu ublížit.....
Tak si zase spartička teda podala stížnost na sudího...

Olomoc ať šetří sílu na černý kuže na poslední kolo

beny: kurna musím vymyslet lepší kvíz

Jinak dnes asi pomůžeme Spartě a Řepkovi, protože na horké půdě v Olomouci se nevyhrává

Tak se toho ujmu já, že by ŘEPKA?

mám pro Vás hádanku.
přišel,hodil,odešel ....kdo je to?

parez: a víš že jsem hádal že to jsi ty

pro all: doufám, že to dneska klapne a také se ukážu na akcičce...

pro Pareř: ne, že dorazím v 21:00 a ty už mne nepoznáš!!!

gaži:nebyl čas se přihlásit a chtěl jsem vidět kdo se první chytne

musíš se přihlásit nebo podepsat aby bylo ponětí o co GO

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 1
Online: 2
Bebe: ten hokej je jasná věc