Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ve složce zprávy výboru jsou propozice na třetí turnaj v malé kopané ,tak kdo má chuť přihlásit si team ať se ozve

Zaměstnancům se představuje nový generální ředitel: "Jmenuji se Kotík. Pokud někdo z vás koktá, tak pro něj jsem třeba Dušan..."

Jednou vecer se takhle policista postavil naproti jednomu baru a cekal, jestli po zaviracce chytne nekoho pro alkohol za volantem. Kdyz zacali z baru vychazet lidi, hned si vsiml jednoho, ktery se doslova vypotacel a zacal se motat mezi auty. Vyzkousel klicky u peti z nich, nez nasel svoje. Pak sedel pet minut na prednim sedadle ohnuty pod volant a zapasil s klicky. Tou dobou uz vsichni ostatni hoste vysli z baru a odjeli. Kdyz konecne motor naskocil, policista nevahal a vyrazil kupredu. Postavil se pred rozjizdejici auto. Nechal muze vystoupit a fouknout do balonku. A nic! Policajt udivene rika: Sakra, jak je tohle mozne? A chlapek mu povida: No, dneska sem byl jako volavka urcenej ja.

Dřevorubec příjde do lesa, opře pilu o strom a říká: Ty jsi pila, já jsem nepil. A naleje si ...

Mladá pohledná matka kojí ve vlaku dítě, to však nechce pít. Matka ho nabádá: "Když nebudeš pít, nabídnu prs tady tomuhle pánovi!" Scéna se několikrát opakuje, až pán vypění: "Ať se ten mrňous konečně rozhodne, už jsem přejel pět stanic!"

Gazi:Nejezdi letos radsi vubec k mori:
Pan Novák se utopil při potápění na Ibize. Po dvou letech dostala Paní Nováková telegram: Pobřežní hlídka našla mrtvolu vašeho muže. Vyplavené tělo je obrostlé mořskými mušlemi a v nich jsou perly v hodnotě 15 milionů korun. Paní Nováková odepisuje: Perly prodat, peníze zaslat a návnadu hodit zpátky do moře!

Ted jsem cetl,ze ma jit od nove sezony do Sparty velka posila..japonsky fotbalista
.......
Kolenanakaši

Dave:Ty vole to jsou jako spartane potkani?

Dave:červům nefandím co je to za klub

pro Gaži: tak gratulace Slávii ano, ale ne červům...

Pro vsechny smutny rudochy:
O vstupenky na závěrečné ligové kolo, v němž půjde Slavii o titul, byl obrovský zájem. Ještě před zahájením prodeje se v úterý vytvořila před pokladnami stometrová fronta zájemců. „Předpokládám, že bude vyprodáno,“ řekl Sport.cz v úterý Jan Jakubec, ředitel E Side Property Ltd., a nemýlil se.
„Takový zájem nebyl první den ani o zápas s Arsenalem,“ nechal se slyšet tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal. Otevírací doba byla stanovena v úterý od 15:00 do 20:00, ale realita byla jiná. „Předprodej byl ukončen až v deset hodin večer, kdy se dostalo na posledního čekajícího zájemce,“ doplnil.
PS nejlevnejsi lupen za 200,-kc
no a vo vo vo vo tom to je....

Dave: ja také čekal,že pochopíš...(gratulace mistrům)

Dave:Vzdyt vis,ze derby se hraje i v nedolecenem stavu..

pro Kanonyr: jo na derby se těším... jak dopadne záleží jen na tvém zdravotním stavu.... tak doufám že budeš hrát

pro Gaži: čekal jsem, že to pochopíš, ale tak jště jednou: když se nedaří tak nenapíšeš nic a když se daří tak začneš žvejkat...

pro BEBE: potřebuješ doklad o ekologické likdvidaci...

bebe: včera jsem to prezentoval na tréninkové jednotce,tak se hošani objeví...

Dave - čus Dave, prosímtě, napiš mi co je třeba ke zrušení auta, jako vyřazení z evidence. Je třeba nějakej papír o likvidaci? Díky...........

takže jdem na hokej na hřiště? Mám poslat zprávy, aby bylo dost lidí? Nebo jsi to Gaži zajistil?

Dave: Dekujeme za blahoprani.Stejne dopadne i letni derby v T.Svinech.Nebude to pro vas pristich par let lehke obdobi bez dukatu a bez poharu..Jinak hod na to vokouna...Tipicky a Typicky

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 1
Online: 1
Co se s váma stalo.Už tejden ani řádek.