Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kanonyr | 17.06.2008 11:01
Otec a matka se domluví, že když budou chtít souložit, tak aby to nebylo před synkem nápádné, tak budou říkat, že jdou prát prádlo. Jednoho dne příjde manžel do kuchyně a povídá: "Věruš, tak já bych šel vyprat to prádlo..." ... "Víš Béďo zrovna teď se mi rozbila pračka!" Tak se to opakuje tři dny za sebou až jednou přicupitá manželka do pokoje a říká: "Béďo, tak můžem na to prádlo?" ... "To už je dobrý, já to přemách v ruce..
Osobní profil Kanonyr | 17.06.2008 10:58
Přijde tlustá ženská ke gynekologovi a říká mu: "Pane doktore vážím 150 kg, manžel 180 kg. Nemohl byste mi přešít vaginu někam jinam? My se kvůli těm břichům k sobě ani nedostaneme!
"Doktor se otočí na sestru a soucitně si poklepe na čelo. Žena vykřikne: "Tam ne! To by mi manžel rozbil koulema brejle!"
Osobní profil Kanonyr | 17.06.2008 10:08
Co ten golman hostu??
Osobní profil gaži | 17.06.2008 9:49
v sekci fotogalerie fota od Ondry Koláře s Římova Jak To dělá ten kluk ,že hraje a ještě fotí nevím
Osobní profil Kanonyr | 17.06.2008 8:35
Parez:Ja mel jinou "nehodu" .V noci jsem se cvachtal v teplem mori
Osobní profil Parez | 16.06.2008 15:18
Kanonyr:zatím v životě se mi to nestalo a snad ani nestane!nic jsem tam nezměnil!jestli tobě se to už stalo, to nevím
Osobní profil Kanonyr | 16.06.2008 13:32
Parez:vybornej kousek,az na to ze jsi zmenil jmena a je to ze zivota vid?
Osobní profil Gadin | 13.06.2008 16:47
Nestalo se to náhodou tobě Pařez.
Osobní profil Parez | 13.06.2008 13:03
Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů.
# Svalí se do postele vedle manželky a usne.
Najednou se ocitne před nebeskou bránou.
Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku". Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v žiivote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?"
Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká: "No, šlo, ale mohl by ses vrátitjedině jako slepice. Chceš??" "To víš, že chci".
Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý peřím a s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní.
V tom si ho všimne kohout a ptá se:
"Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?"
"No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole".
" To jsou vajíčka, to je v pořádku. Jenom je sneseš, pak topřestane."
Za chvilku Pepa snese první vajíčko.
Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko. .....Najednou s ním někdo třese.
"Co je, co se děje?"
"Sereš do postele, ty prase", křičí manželka.
Osobní profil Kanonyr | 11.06.2008 11:17
gazi:Nezapomente na pokryvku hlavy,prohlidnete se kazdy den,jestli nemate kliste a dbejte na kvalitni ochranu!
Jinak jeste uryvek z deniku La Gazetta de la Sport:A tak poslední slovo měli symbolicky domácí. Ve druhé nastavené minut utekl všem matador Jan Gažák, který v koncovce prokázal chladnokrevnost dlouholetého kanonýrka – 5:1
Osobní profil Parez | 11.06.2008 10:15
pro gazi:to jste museli pařit až do rána,že Tisík ještě spí tak hodně fanděte a ať vyhrajeme!!pozdravuj je tam ty norky čus
Osobní profil gaži | 11.06.2008 8:56
pro all: zdravime vsechny z proslunene Genevi.
PS:tisik jeste spi
ostatni jiz fit
Osobní profil Gadin | 02.06.2008 10:01
Kdo má chut´at se podívá na WWW.vraz.eu pod odkazem galerie disco,blondýny-31.5 je Pařez jak dostává křovinořez.Tváří se jako by dosával klíčky od auta.Pájo sekne ti to.
Osobní profil bebe | 30.05.2008 13:26
Parez : tys to včera neslyšel? Slavie ani Bergra neoslovila /se tomu divím/. Je mi to všechno taky divné, ale jak koukám, jedem po mladejch a talentovanejch a ne starejch s kolenama po pěti operacích. Takovýho maroda už platíme, tak ať vám Bergr hraje a neplatíte ho jako my Šmícu na lavičce. A taky řekl, že ve spartě byl od 6let a ve slavii 4 roky. Za chvíli z toho budete mít klub důchodců. Ale třeba bude ještě platnej.
Osobní profil Kanonyr | 29.05.2008 13:47
Parez:...a jeste Sventa,takze Berger volil jistotu a ne klandr.
Osobní profil Kanonyr | 29.05.2008 13:46
Parez:Popravde jsem touto zpravou zdrcen.Ja uz ho videl v sesivanem dresu. Na druhou stranu je to o penezich a tech mu Sparta nasypala vice..Jen nevim,kde ty slovensky pasaci berou porad dukaty..bez prijmu z poharu ..Jo a jinak na levem halvu mame reprezentanta Pudila
Osobní profil gaži | 29.05.2008 13:39
Pařez: čemu se chechtáš,to bereš jako uspěch sparty ?Jste pouze druzí a tomu odpovídají Vaše nákupy Žádnou hvězdu nebo talenta nekoupíte páč nemáte chechtáky
Osobní profil Parez | 29.05.2008 12:34
Pro všechny slavisty!!co ten Patrik Berger ve Spartě prej že jsi zahraje se Šmícou
Osobní profil Kanonyr | 27.05.2008 8:13
Dave:Jak je to teda s tim Danem Pudilem,me to uplne vypadlo..
Osobní profil bebe | 22.05.2008 20:09
Nazdar všichni - na derby nám bouchla muzika, ti co nám hráli každý rok nemůžou, Venca Pavlík taky ne, tak nám nemá kdo hrát. Kdyby jste o někom věděli, tak s Pařezem to dejte dohromady. Třeba i nějakýho toho na varhany, co říkal Pařez. Nebo si holt budem muset béknout sami, ale to bysme na vás sparťany řvali celej večer, když máme titul a ještě vyhrajem 5.7.
Takže to dejte s Pařezem do kupy, kdyby jste o někom věděli.

Kategorie: fotbal

Návštěv: 52306
Dnes: 1
Online: 1

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery