Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tak takhle dal Jenda Simak v o vikendu ze 2 kroku lahudku

http://www.youtube.com/watch?v=QX4j_ZxJanI

bebe:Gruss Herr Oberst! Tak sis prohral kosti a zase cerstva sila za pipu

Zdar prdi, jsem doma, v pátek jdem na pivko na hřiště, už bude doma i Gaži, tak se sejdem večer na hřišti.

Zahájení letní přípravy a nového ročníku 2008 a 2009 I.B. ve čtvrtek 24.7.2008 v 18:00 hodin. Všechny hráče rád přivítám.

hošani máte tam první fota s derby

Pro ALL: přidány fota Obnova hrací plochy.

Pro ALL: přidány fota do galerie EURO 2008

Pro Bebe: no myslím že vzhledem k tomu že tento web je veřejný musíme říkat že není co by jsi mohl uveřejnit v klubu jsou jen slušní sportovci ne ?.

Pro MaraN - tak Máro, já tady odkaz na administraci nemám, tu mi teda Gaži asi nepovolil, já se mu ani nedivim, jak chodím pořád s tím foťákem, tak se asi někdo bojí že bych tady něco uveřejnil. Tak jsem mu dneska dal CD, tak bacha, budem tady všichni, ale Gaži ne.

Misut:Paja pry dela spravce site cele fabrice gratis jako hobby po praci...

Bebe: Aha..proto me bolely druhy den nohy..

Ve středu dám Gažimu CD s fotkama, tak se těšte na kompromitující materály, ale letos je to slabší, měli jste sebou manželky
Pro Kanonyr - Rendo, máš zajít k Roulům, budou měnit to lino cos protancoval s manželkou a pak s policajtkou, tak budou chtít přispět nějakým Eurem

Pro Kanonyr:To tam bude muset dát Klárka Pája počítači moc nevládne

Parez: Nasypej sem tu galerii kompromitujicich fotek od Roulu

dnes již poslední vklad a to turnaj v malé kopané fota

tak ještě foto z dokopné

pánové nová fota z posledního zápasu.Pěkná pentle pana Lojzka

pro parez:Ještě sháníš kapelu na derby.Na tom odkazu pod,jsou chlapy který by mohly a mají zrovna volno.

Kategorie: fotbal
Návštěv: 52306
Dnes: 1
Online: 1
kanonyr: co se kurva děje, že nepiješ pivo, jo aha, tvrdá příprava, to vás hoši všechny chválí